Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Σε εξέλιξη έργα οδοποιίας στη Νέα Ιωνία
Σε εξέλιξη έργα οδοποιίας στη Νέα Ιωνία

Σε εξέλιξη έργα οδοποιίας στη Νέα Ιωνία

Ξεκίνησαν από το Τμήμα Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου τα έργα οδοποιίας στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ιωνίας, έργα τα οποία και θα συνεχιστούν σε διάφορα σημεία, καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ειδικότερα, αυτό το διάστημα στρώνονται νέοι τάπητες στην οδό Γανοχώρας μεταξύ Δορυλαίου και Προύσσης ενώ οι εργασίες περιλαμβάνουν ανακατασκευή των ρείθρων καθώς και τοποθέτηση νέων ταπήτων.

Τις επόμενες μέρες οι εργασίες θα συνεχιστούν στην οδό Μυριοφύτου μεταξύ Δορυλαίου και Χρήστου Λούλη καθώς και στην οδό Πάριδος από Ιασονίδη έως Δαβάκη.

Όπως προαναφέρθηκε τα έργα οδοποιίας θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι και στόχος είναι έως και το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν να έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο κομμάτι των συντηρήσεων που έχει προγραμματίσει η Υπηρεσία μετά από αυτοψίες και λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των πολιτών.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Σταυρίδης τόνισε πως η υπηρεσία συνεχίζει τις συντηρήσεις των δρόμων και στη Νέα Ιωνία με την εφαρμογή νέων ταπήτων, όπου έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα. “Όλα αυτά τα έργα έχουν βασικό σκοπό να βελτιώσουν τις συνθήκες κίνησης των αυτοκινήτων, των μοτοποδηλάτων και των ποδηλάτων στους δρόμους καθώς επίσης και να μειώσουν τις πιθανότητες ατυχημάτων. Πρόκειται για έργα που ουσιαστικά συμβάλλουν στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών κάτι που αποτελεί πρώτιστο μέλημα της παρούσας δημοτικής αρχής”.

odopiia1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μεταλλάσσεται ο ιός και γίνεται πιο μεταδοτικός - https://t.co/dwJQCQzNHT -

  • Τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού στις 6 μ.μ. - https://t.co/QPvQY6fjdv -

  • Τρεις συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική – Έρευνα για την «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» (εικόνες) - https://t.co/hFPAyoKDwa -

"Αλιεύοντας" την είδηση