Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σε εξέλιξη έργα οδοποιίας στη Νέα Ιωνία
Σε εξέλιξη έργα οδοποιίας στη Νέα Ιωνία

Σε εξέλιξη έργα οδοποιίας στη Νέα Ιωνία

Ξεκίνησαν από το Τμήμα Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου τα έργα οδοποιίας στην ευρύτερη περιοχή της έας Ιωνίας, έργα τα οποία και θα συνεχιστούν σε διάφορα σημεία, καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ειδικότερα, αυτό το διάστημα στρώνονται νέοι τάπητες στην οδό ανοχς μεταξύ Δορυλαίου και Προύσσης ενώ οι εργασίες περιλαμβάνουν ανακατασκευή των ρείθρων καθώς και τοποθέτηση νέων ταπήτων.

Τις επόμενες μέρες οι εργασίες θα συνεχιστούν στην οδό Μυριοφύτου μεταξύ Δορυλαίου και Χρήστου Λούλη καθώς και στην οδό Πάριδος από Ιασονίδη έως Δαβάκη.

Όπως προαναφέρθηκε τα έργα οδοποιίας θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι και στόχος είναι έως και το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν να έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο κομ των συντηρήσεων που έχει προγραμματίσει η Υπηρεσία μετά από αυτοψίες και λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των πολιτών.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Θανάσης Σταυρίδης τόνισε πως η υπηρεσία συνεχίζει τις των δρόμων και στη έα Ιωνία με την εφαρμογή νέων ταπήτων, όπου έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα. “Όλα αυτά τα έργα έχουν βασικό σκοπό να βελτιώσουν τις συνθήκες κίνησης των αυτοκινήτων, των μοτοποδηλάτων και των ποδηλάτων στους ς καθώς επίσης και να μειώσουν τις πιθανότητες ατυχημάτων. Πρόκειται για έργα που ουσιαστικά συμβάλλουν στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών κάτι που αποτελεί πρώτιστο μέλημα της παρούσας δημοτικής αρχής”.

odopiia1

"Αλιεύοντας" την είδηση