Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Σε εκδηλώσεις Συλλόγων στη Μαγνησία ο Π. Ηλιόπουλος
Σε εκδηλώσεις Συλλόγων στη Μαγνησία ο Π. Ηλιόπουλος

Σε εκδηλώσεις Συλλόγων στη Μαγνησία ο Π. Ηλιόπουλος

Σε τοπικές εκδηλώσεις, συνοδευόμενος από μέλη της Τ.Ο. Μαγνησίας, έδωσε το παρών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Στη Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Χαράλαμπου στο Αϊδίνιο παρευρέθη αρχικώς ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος όπως επίσης και στον Άγιο Χαράλαμπο Βελεστίνου και στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου, στο ομώνυμο χωριό του Πηλίου.

Το Σάββατο επισκέφθηκε την εκδήλωση για την κοπή πίτας στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, το οποίο συμπλήρωσε έναν αιώνα προσφοράς.

Ακόμη ο Π. Ηλιόπουλος παρέστη στην εκδήλωση της κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Η Νέα Αγχίαλος», όπου οι αντήλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους και στην εκδήλωση κοπής πίτας του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου
«Άγιος Γεώργιος Βόλου»

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του για το 2019, τόνισε την αξία του διαχρονικού τριπτύχου «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια», μεταφέροντας εκ νέου τις ανησυχίες της ελληνικής κοινωνίας η οποία πασχίζει να επανεύρει τις αξίες της μέσα στους περίεργους αυτούς μοντέρνους καιρούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χαμένο μονοπάτι αναβίωσε ο ΣΔΥ Βόλου - https://t.co/6vnflG3EQW -

  • Συνελήφθη με μισό κιλά κάνναβη - https://t.co/iiIn82r0y5 -

  • Αναβάθμιση μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Σκιάθου - https://t.co/XUCqz0Ca8z -

"Αλιεύοντας" την είδηση