Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σε δεκάδες χωριά και κωμοπόλεις περιόδευσε ο Γ. Καλτσογιάννης
Σε δεκάδες χωριά και κωμοπόλεις περιόδευσε ο Γ. Καλτσογιάννης

Σε δεκάδες χωριά και κωμοπόλεις περιόδευσε ο Γ. Καλτσογιάννης

Να δώσουμε προοπτική στους κατοίκους της υπαίθρου

Για την ανάγκη να αποκτήσουν οι κάτοικοι της υπαίθρου ξανά την πολυπόθητη ελπίδα και προοπτική μέσα από την ενδυνάμωση της αγροτικής παρς, την δημιουργία έργων υποδομής και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής, δεσμεύτηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Καλτσογιάννης,  στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε χωριά και κωμοπόλεις.

Από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και σήμερα ο κ. Καλτσογιάννης επισκέφτηκε χωριά της ευρύτερης περιοχής του Αλμυρού, του Δήμου και του Πηλίου, επικοινωνώντας στις συναντήσεις του με τους κατοίκους όλο το προγραμματικό σχέδιο της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της υπαίθρου, την παροχή κινήτρων στους κατοίκους, για να παραμείνουν στις εστίες τους αλλά και την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας μέσα από συγκεκριμένα στήριξης.

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά, όταν βρίσκομαι με τον κόσμο της υπαίθρου, γιατί αποπνέει δημιουργικό μόχθο, σεβασμό στην παράδοση και διατήρηση όλων αυτών των αξιών που συνθέτουν το ελληνικό έθνος» τόνισε ο κ. Καλτσογιάννης πραγματοποιώντας στις κατά τόπους περιοχές, όπως στα Κανάλια, στο , στην Ανάβρα, στην Αμαλιάπολη, στη Σούρπη, στους Κωφούς, στους Αγίους Θεοδώρους, στις Γλαφυρές, στη Γαύριανη, στον Δρυμώνα, στην Αγία Τριάδα,  στην Κερασιά και αλλού.

Ο κ. Καλτσογιάννης πρόσθεσε πως «ως αντιπεριφερειάρχης έδωσα σκληρό αγώνα, προκειμένου διάφορα έργα, μικρά και μεγάλα, να δημιουργηθούν στην Μαγνησία και να αναχαιτιστεί έτσι το κύμα απογοήτευσης που έσπειρε τα τελευταία δέκα χρόνια η κρίση. Αυτές τις περιοχές μέσα από θέσεις ευθύνης που κατείχα στην Περιφέρεια, τις έχω επισκεφτεί πολλάκις στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τις τοπικές κοινότητες, τους φορείς και τους κατοίκους για να πάμε μπροστά τον τόπο.

Τ με την ιδιότητά μου ως υποψήφιος βουλευτής της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, της Ν.Δ. και επερχόμενης κυβέρνησης, ζητώ την στήριξη των κατοίκων, προκειμένου όλοι μαζί να δώσουμε στην χωριά και τις κωμοπόλεις την αναπτυξιακή ορμή που χρειάζονται.

Η ύπαιθρος έχει τεράστιες δυνατότητες, διαθέτει ένα αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, είναι η κοιτίδα της παράδοσής μας, και πρέπει να την βοηθήσουμε μέσα από νέες , έργα υποδομής, δομές και εκπαίδευσης, υγείας και ς. Να δώσουμε προοπτική στον νέο που θέλει να μείνει στην ύπαιθρο για να μην ερημώσει, αλλά και στον μεσήλικα που αγωνίζεται καθώς και στον ηλικιωμένο που επιζητεί έναν αξιοπρεπή βίο.

Η Ν.Δ. ανέκαθεν βρισκόταν κοντά στους ανθρώπους της περιφέρειας, σε αυτούς που κρατούν Θερμοπύλες  μιας Ελλάδας που ποτέ δεν πρέπει να χάσουμε, την Ελλάδα των αξιών και των αρχών».

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση