Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Σε απολογία καλεί ο εισαγγελέας τον Π. Μαβίδη

Σε απολογία καλεί ο εισαγγελέας τον Π. Μαβίδη

Σε απολογία καλείται από τον εισαγγελέα ο πρώην δήμαρχος Νέας Ιωνίας και πρώην Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Π. Μαβίδης για παράβαση καθήκοντος, επειδή δεν απέλυσε εργαζόμενους ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Οι 17 εργαζόμενοι που προέρχονταν από τον Πολιτιστικό Οργανισμό N. Iωνίας και με τον Καλλικράτη μεταφέρθηκαν στον ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ είχαν κάνει για να μην απολυθούν. Όσοι από αυτούς έκαναν ασφαλιστικά δούλευαν, αλλά κάποιοι παραιτήθηκαν και απολύθηκαν,ενώ μέχρι σήμερα παραμένουν στις θέσεις τους 5-6 εργαζόμενοι .
Ο κ. Μαβίδης εξήγησε ότι η υπόθεση αυτή είναι από την εποχή που δήμαρχος ήταν ο Αλ. Βούλγαρης και ότι ο ίδιος είχε απευθυνθεί σε Υπουργείο, κ.α. ζητώντας τους να εκφράσουν γνώμη.
Ωστόσο οι επιθεωρητές οικονομικού ελέγχου, στάθηκαν στην 65 εργαζομένων σε καθαριότητα και πράσινο που είχαν απολυθεί , οι οποίοι στράφηκαν κατά των 17 εργαζομένων στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ που εξακολουθούσαν να εργάζονται .
Με βάση τα παραπάνω ο εισαγγελέας ζητά από τον κ. Μαβίδη να απολογηθεί για παράβαση καθήκοντος και γιατί έβλαψε οικονομικά το δημόσιο.
Ο κ. Μαβίδης Θα καταθέσει υπόμνημα στον Ανακριτή, το οποίο στη συνέχεια θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα για να κρίνει είτε ενοχή ή σε διαφορετική περίπτωση να θέσει την υπόθεση στο αρχείο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

"Αλιεύοντας" την είδηση