Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Σε απολογία καλεί ο εισαγγελέας τον Π. Μαβίδη

Σε απολογία καλεί ο εισαγγελέας τον Π. Μαβίδη

Σε απολογία καλείται από τον εισαγγελέα ο πρώην δήμαρχος έας Ιωνίας και πρώην του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΕ Π. Μαβίδης για , επειδή δεν απέλυσε εργαζόμε ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΕ.

Οι 17 εργαζόμενοι που προέρχονταν από τον Πολιτιστικό Οργανισμό N. Iωνίας και με τον Καλλικράτη μεταφέρθηκαν στον ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ είχαν κάνει ασφαλιστικά για να μην απολυθούν. Όσοι από αυτούς έκαναν ασφαλιστικά δούλευαν, αλλά κάποιοι παραιτήθηκαν και απολύθηκαν,ενώ μέχρι σήμερα παραμένουν στις θέσεις τους 5-6 εργαζόμενοι .
Ο κ. Μαβίδης εξήγησε ότι η υπόθεση αυτή είναι από την εποχή που δήμαρχος Βόλου ήταν ο Αλ. Βούλγαρης και ότι ο ίδιος είχε απευθυνθεί σε Υπουργείο, ΑΣΕΠ κ.α. ζητώντας τους να εκφράσουν .
Ωστόσο οι επιθεωρητές οικονομικού ελέγχου, στάθηκαν στην καταγγελία 65 εργαζομένων σε καθαριότητα και πράσινο που είχαν απολυθεί , οι οποίοι στράφηκαν κατά των 17 εργαζομένων στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ που εξακολουθούσαν να εργάζονται .
Με βάση τα παραπάνω ο ζητά από τον κ. Μαβίδη να απολογηθεί για παράβαση καθήκοντος και γιατί έβλαψε οικονομικά το .
Ο κ. Μαβίδης Θα καταθέσει υπόμνημα στον Ανακριτή, το οποίο στη συνέχεια θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα για να κρίνει είτε ενοχή ή σε διαφορετική περίπτωση να θέσει την υπόθεση στο αρχείο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση