Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Σε απολογία καλεί ο εισαγγελέας τον Π. Μαβίδη

Σε απολογία καλεί ο εισαγγελέας τον Π. Μαβίδη

Σε απολογία καλείται από τον εισαγγελέα ο πρώην δήμαρχος Νέας Ιωνίας και πρώην του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Π. Μαβίδης για καθήκοντος, επειδή δεν απέλυσε εργαζόμενους ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Οι 17 εργαζόμενοι που προέρχονταν από τον Πολιτιστικό Οργανισμό N. Iωνίας και με τον Καλλικράτη μεταφέρθηκαν στον ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ είχαν κάνει για να μην απολυθούν. Όσοι από αυτούς έκαναν ασφαλιστικά δούλευαν, αλλά κάποιοι παραιτήθηκαν και απολύθηκαν,ενώ μέχρι σήμερα παραμένουν στις θέσεις τους 5-6 εργαζόμενοι .
Ο κ. Μαβίδης εξήγησε ότι η υπόθεση αυτή είναι από την εποχή που δήμαρχος Βόλου ήταν ο Αλ. Βούλγαρης και ότι ο ίδιος είχε απευθυνθεί σε Υπουργείο, ΑΣΕΠ κ.α. ζητώντας τους να εκφράσουν γνώμη.
Ωστόσο οι επιθεωρητές οικονομικού ελέγχου, στάθηκαν στην καταγγελία 65 εργαζομένων σε καθαριότητα και πράσινο που είχαν απολυθεί , οι οποίοι στράφηκαν κατά των 17 εργαζομένων στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ που εξακολουθούσαν να εργάζονται .
Με βάση τα παραπάνω ο εισαγγελέας ζητά από τον κ. Μαβίδη να απολογηθεί για καθήκοντος και γιατί έβλαψε οικονομικά το δημόσιο.
Ο κ. Μαβίδης Θα καταθέσει στον Ανακριτή, το οποίο στη συνέχεια θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα για να κρίνει είτε ενοχή ή σε διαφορετική περίπτωση να θέσει την υπόθεση στο αρχείο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση