Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Σε απολογία καλεί ο εισαγγελέας τον Π. Μαβίδη

Σε απολογία καλεί ο εισαγγελέας τον Π. Μαβίδη

Σε απολογία καλείται από τον εισαγγελέα ο πρώην δήμαρχος Νέας Ιωνίας και πρώην Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Π. Μαβίδης για καθήκοντος, επειδή δεν απέλυσε εργαζόμενους ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Οι 17 που προέρχονταν από τον Πολιτιστικό Οργανισμό N. Iωνίας και με τον Καλλικράτη μεταφέρθηκαν στον ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ είχαν κάνει ασφαλιστικά για να μην απολυθούν. Όσοι από αυτούς έκαναν ασφαλιστικά δούλευαν, αλλά κάποιοι παραιτήθηκαν και απολύθηκαν,ενώ μέχρι σήμερα παραμένουν στις θέσεις τους 5-6 .
Ο κ. Μαβίδης εξήγησε ότι η υπόθεση αυτή είναι από την εποχή που δήμαρχος Βόλου ήταν ο Αλ. Βούλγαρης και ότι ο ίδιος είχε απευθυνθεί σε Υπουργείο, ΑΣΕΠ κ.. ζητώντας τους να εκφράσουν .
Ωστόσο οι επιθεωρητές οικονομικού ελέγχου, στάθηκαν στην 65 εργαζομένων σε και πράσινο που είχαν απολυθεί , οι οποίοι στράφηκαν κατά των 17 εργαζομένων στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ που εξακολουθούσαν να εργάζονται .
Με βάση τα παραπάνω ο ζητά από τον κ. Μαβίδη να απολογηθεί για καθήκοντος και γιατί έβλαψε οικονομικά το δημόσιο.
Ο κ. Μαβίδης Θα καταθέσει υπόμνημα στον Ανακριτή, το οποίο στη συνέχεια θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα για να κρίνει είτε ενοχή ή σε διαφορετική περίπτωση να θέσει την υπόθεση στο αρχείο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τελικός Roland Garros: 1-0 σετ υπέρ του Στέφανου Τσιτσιπ - https://t.co/C6N79UUiBO -

  • #πανελλαδικές 2021: Σηκώνουν αυλαία τη Δευτέρα #πανελλαδικές - https://t.co/nXeXftN3Uz -

  • Self-tests: Πώς θα διατεθούν από 14-19 Ιουνίου σε εκπαιδευτικούς και μαθητές - https://t.co/JX5VPaANAq -

"Αλιεύοντας" την είδηση