Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Σε απολογία καλεί ο εισαγγελέας τον Π. Μαβίδη

Σε απολογία καλεί ο εισαγγελέας τον Π. Μαβίδη

Σε απολογία καλείται από τον εισαγγελέα ο πρώην δήμαρχος Νέας Ιωνίας και πρώην Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Π. Μαβίδης για καθήκοντος, επειδή δεν απέλυσε εργαζόμενους ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Οι 17 εργαζόμενοι που προέρχονταν από τον Πολιτιστικό Οργανισμό N. Iωνίας και με τον Καλλικράτη μεταφέρθηκαν στον ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να μην απολυθούν. Όσοι από αυτούς έκαναν ασφαλιστικά δούλευαν, αλλά κάποιοι παραιτήθηκαν και απολύθηκαν,ενώ μέχρι σήμερα παραμένουν στις θέσεις τους 5-6 εργαζόμενοι .
Ο κ. Μαβίδης εξήγησε ότι η υπόθεση αυτή είναι από την εποχή που δήμαρχος Βόλου ήταν ο Αλ. Βούλγαρης και ότι ο ίδιος είχε απευθυνθεί σε Υπουργείο, ΑΣΕΠ κ.α. ζητώντας τους να εκφράσουν γνώμη.
Ωστόσο οι επιθεωρητές οικονομικού ελέγχου, στάθηκαν στην καταγγελία 65 εργαζομένων σε και πράσινο που είχαν απολυθεί , οι οποίοι στράφηκαν κατά των 17 εργαζομένων στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ που εξακολουθούσαν να εργάζονται .
Με βάση τα παραπάνω ο εισαγγελέας ζητά από τον κ. Μαβίδη να απολογηθεί για καθήκοντος και γιατί έβλαψε οικονομικά το δημόσιο.
Ο κ. Μαβίδης Θα καταθέσει υπόμνημα στον Ανακριτή, το οποίο στη συνέχεια θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα για να κρίνει είτε ενοχή ή σε διαφορετική περίπτωση να θέσει την υπόθεση στο αρχείο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση