Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση Σαρακατσαναίων με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας
Συνάντηση Σαρακατσαναίων με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας

Συνάντηση Σαρακατσαναίων με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας

Με την εριφερειάρχη Μγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη συναντήθηκαν την Τρίτη 12-01-2016 ο πρόεδρος και το μέλος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων ς και Περιχώρων «Η ΣΤΑΗ», κ.κ. Πρεβεζιάνος και Παπανικολάου, καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κωφών «Στέφανος Κομητάς» κ. Γιαννίτσης.

Τα μέλη του Συλλόγου δώρισαν στην αεριφερειάρχη φωτογραφικό λεύκωμα του Συλλόγου Σαρακατσαναίων, το οποίο είχε παρουσιαστεί στις αρχές του μήνα σε ειδική εκδήλωση στον Αλμυρό του εν λόγω Συλλόγου σε με την Θεσσαλίας.

Η κα. Κολυνδρίνη ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Συλλόγου για την επίσκεψή τους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και- μεταξύ άλλων -σε δηλώσεις της στάθηκε ιδιαίτερα στην πολύ καλή που υπάρχει μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων και του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού με τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων «Η ΣΤΑΗ».

Στο φωτογραφικό λεύκωμα υπάρχουν φωτογραφίες από οικογένειες Σαρακατσαναίων, αναφέρεται το έργο όλων των προηγούμενων Διοικητικών Συμβουλίων, δημοσιεύονται φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις καθώς και περιγραφές για τον τρόπο της νομαδικής ζωής των Σαρακατσαναίων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση