Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση Σαρακατσαναίων με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας
Συνάντηση Σαρακατσαναίων με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας

Συνάντηση Σαρακατσαναίων με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας

Με την αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων συναντήθηκαν την Τρίτη 12-01- ο πρόεδρος και το μέλος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και Περιχώρων «Η ΣΤΑΝΗ», κ.κ. Πρεβεζιάνος και Παπανικολάου, καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κωφών «Στέφανος Κομητάς» κ. Γιαννίτσης.

Τα μέλη του Συλλόγου δώρισαν στην αντιπεριφερειάρχη φωτογραφικό λεύκωμα του Συλλόγου Σαρακατσαναίων, το οποίο είχε παρουσιαστεί στις αρχές του μήνα σε ειδική εκδήλωση στον Αλμυρό του εν λόγω Συλλόγου σε με την Θεσσαλίας.

Η κα. Κολυνδρίνη ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Συλλόγου για την επίσκεψή τους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και- μεταξύ άλλων -σε δηλώσεις της στάθηκε ιδιαίτερα στην πολύ καλή που υπάρχει μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας και Σποράδων και του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού με τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων «Η ΣΤΑΝΗ».

Στο φωτογραφικό λεύκωμα υπάρχουν φωτογραφίες από οικογένειες Σαρακατσαναίων, αναφέρεται το έργο όλων των προηγούμενων Διοικητικών Συμβουλίων, δημοσιεύονται φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις καθώς και περιγραφές για τον τρόπο της νομαδικής ζωής των Σαρακατσαναίων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #ξυλοδαρμός Πακιστανού στα Κανάλια #ξυλοδαρμός - https://t.co/qJU2pYVhT3 -

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

"Αλιεύοντας" την είδηση