Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ρουμάνοι δημοσιογράφοι του National Geographic Traveler στη Μαγνησία
Ρουμάνοι δημοσιογράφοι του National Geographic Traveler στη Μαγνησία

Ρουμάνοι δημοσιογράφοι του National Geographic Traveler στη Μαγνησία

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων σε συνεργασία με το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στη Ρουμανία συνδιοργανώνουν επαγγελματικό ταξίδι Ρουμάνων δημοσιογράφων στην περιοχή.

Πρόκειται για τον αρχισυντάκτη και έναν φωτογράφο του περιοδικού National Geographic Traveler της Ρουμανίας, οι οποίοι θα βρίσκονται στη Θεσσαλία το διάστημα 12-17 Ιουλίου για τις ανάγκες αφιερωμάτων κεντρικών άρθρων του περιοδικού στη Θεσσαλία.

Οι δημοσιογράφοι ήδη επισκέφθηκαν τα Μετέωρα και τη Λάρισα, ενώ από σήμερα 14 Ιουλίου θα βρίσκονται στη Μαγνησία προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τους τουριστικούς προορισμούς της χερσαίας Μαγνησίας που ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη φυσική τους ομορφιά, την πολιτιστική και γαστρονομική τους παράδοση, τις υποδομές, τις δυνατότητες που προσφέρουν για δραστηριότητες στη φύση όλο το χρόνο, τη φιλοξενία των κατοίκων αποκομίζοντας μοναδικές τουριστικές εμπειρίες που προσφέρονται στην περιοχή.

Το περιοδικό National Geographic Traveler αποτελεί το πλέον ποιοτικό ταξιδιωτικό περιοδικό της Ρουμανίας με την ευρεία και ποιοτική πληροφόρηση που προσφέρει για κάθε προορισμό που καλύπτει, ενώ παράλληλα το εμπιστεύονται οι του τουρισμού της χώρας.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα η διοργάνωση του εν λόγω επαγγελματικού ταξιδιού εκτιμάται ότι θα έχει πολλαπλά οφέλη για την περιοχή, καθώς συμβάλλει ουσιαστικά στην προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών του τουριστικού κλάδου της Μαγνησίας στο εξωτερικό με απώτερο σκοπό την ενίσχυση του οδικού τουρισμού και την αύξηση των κρατήσεων στην περιοχή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση