Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ρουμάνοι δημοσιογράφοι του National Geographic Traveler στη Μαγνησία
Ρουμάνοι δημοσιογράφοι του National Geographic Traveler στη Μαγνησία

Ρουμάνοι δημοσιογράφοι του National Geographic Traveler στη Μαγνησία

Η και Σποράδων σε με το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στη Ρουμανία συνδιοργανώνουν επαγγελματικό ταξίδι Ρουμάνων δημοσιογράφων στην περιοχή.

Πρόκειται για τον αρχισυντάκτη και έναν φωτογράφο του περιοδικού Traveler της Ρουμανίας, οι οποίοι θα βρίσκονται στη Θεσσαλία το διάστημα 12-17 Ιουλίου για τις ανάγκες αφιερωμάτων κεντρικών άρθρων του περιοδικού στη Θεσσαλία.

Οι ήδη επισκέφθηκαν τα και τη Λάρισα, ενώ από σήμερα 14 Ιουλίου θα βρίσκονται στη Μαγνησία προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τους τουριστικούς προορισμούς της χερσαίας που ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη φυσική τους ομορφιά, την πολιτιστική και γαστρονομική τους παράδοση, τις υποδομές, τις δυνατότητες που προσφέρουν για δραστηριότητες στη όλο το χρόνο, τη φιλοξενία των κατοίκων αποκομίζοντας μοναδικές τουριστικές εμπειρίες που προσφέρονται στην περιοχή.

Το Traveler αποτελεί το πλέον ποιοτικό ταξιδιωτικό της Ρουμανίας με την ευρεία και ποιοτική πληροφόρηση που προσφέρει για κάθε προορισμό που καλύπτει, ενώ παράλληλα το εμπιστεύονται οι επαγγελματίες του τουρισμού της χώρας.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη η διοργάνωση του εν λόγω επαγγελματικού ταξιδιού εκτιμάται ότι θα έχει πολλαπλά οφέλη για την περιοχή, καθώς συμβάλλει ουσιαστικά στην προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών του τουριστικού κλάδου της Μαγνησίας στο εξωτερικό με απώτερο σκοπό την ενίσχυση του οδικού τουρισμού και την αύξηση των κρατήσεων στην περιοχή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οδηγούσε στο λιμάνι χωρίς δίπλωμα #οδήγησηχωρίςδίπλωμα - https://t.co/P6vhxdAiXe -

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

"Αλιεύοντας" την είδηση