Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Υπογραφή σύμβασης για το έργο άμεσης αποκατάστασης βλαβών στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Υπογραφή σύμβασης για το έργο άμεσης αποκατάστασης βλαβών στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Υπογραφή σύμβασης για το έργο άμεσης αποκατάστασης βλαβών στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Τη   για το έργο άμεσης αποκατάστασης βλαβών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Μαγνησίας, από τη της 12 Ιανουαρίου 2018, στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, προϋπολογισμού 556.075,88 ευρώ, υπέγραψε σήμερα  ο Κ. Αγοραστός.

Για την αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Μαγνησίας, ο εξήγησε ότι πρόκειται για τη συντήρησης δρόμων Κανάλια – Καλαμάκι και Κανάλια – Κεραμίδι. Όπως είπε «τους δύο δρόμους θέλουν οι κάτοικοι, αλλά είναι και σημαντικοί για την περιοχή του οικοτουρισμού που κάνουμε με την Κάρλα, διότι η έχει πάρει το βραβείο από την Ελλάδα ως τοπίο και πηγαίνουμε να πάρουμε το βραβείο και στο Συμβούλιο της Ευρώπης».

Επίσης στο πλαίσιο του ίδιου έργου θα γίνει παρέμβαση στην εθνική οδό Βόλου Λάρισας, από τον κόμβο Χλόης ως τα όρια του νομού.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Την ΑΕΛ υποδέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/bSKXfLuSUf -

  • Κυπελλούχος Ελλάδος και πανελληνιονίκης η Μένια Τσιόβολου #ΜένιαΤσιόβολου - https://t.co/rWTEDa01mN -

  • Κακοκαιρία Ελπίς: Επιχειρούν παντού όπου χρειάζεται τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας - https://t.co/Ma2fwFez7q… -

"Αλιεύοντας" την είδηση