Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Ξεκινούν εργασίες συντήρησης κι αναβάθμισης του 1ου Νηπιαγωγείου Φερών Βελεστίνου
Ξεκινούν εργασίες συντήρησης κι αναβάθμισης του 1ου Νηπιαγωγείου Φερών Βελεστίνου

Ξεκινούν εργασίες συντήρησης κι αναβάθμισης του 1ου Νηπιαγωγείου Φερών Βελεστίνου

Ξεκινούν  οι συντήρησης και αναβάθμισης του 1ου Νηπιαγωγείου Φερών Βελεστίνου ώστε  το εκπαιδευτήριο να αποτελέσει  κόσμημα για την περιοχή.Ήδη έγινε , αναδείχθηκε ο ανάδοχος και οι αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές της εβδομάδας.

Το έργο συντήρησης και αναβάθμισης κτηριακών μονάδων νηπιαγωγείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου χρηματοδοτεί το κοινωφελές «Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά για την Προσχολική Αγωγή» , με το ποσό των 21.328, 00 ευρώ.

Με το ποσό αυτό θα υλοποιηθεί το έργο της επισκευής του 1ου Νηπιαγωγείου Φερών Βελεστίνου.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρήγα Φεραίου είχε ζητήσει  την συνδρομή του Ιδρύματος Μελά σε συντήρησης και αναβάθμισης των κτηριακών μονάδων τριών νηπιαγωγείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου και συγκεκριμένα : του 1ου Νηπιαγωγείου Φερών Βελεστίνου, του Νηπιαγωγείου Ριζομύλου, καθώς και του Νηπιαγωγείου Αγίου Γεωργίου Φερών.

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Ιδρύματος κατά τη συνεδρίασή της στις 6/11/18 ενέκρινε το αίτημα και την του έργου της επισκευής του 1ου Νηπιαγωγείου Φερών Βελεστίνου μέχρι του ποσού των 21.328,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του κατ’ ανώτατο όριο.

Για την του παραπάνω έργου υπεγράφη  συμφωνητικό μεταξύ του Δήμου Ρήγα Φεραίου και του Ιδρύματος Μελά.

Με βάση το συμφωνητικό, το Ίδρυμα θα καταβάλλει στον Δήμο Ρήγα Φεραίου τμηματικώς το παραπάνω ποσό για την πληρωμή των εκτελούμενων εργασιών  και ο  δήμος Ρήγα Φεραίου θα τοποθετήσει με δαπάνη του στην πρόσοψη της νέας αίθουσας μαρμάρινη επιγραφή «Δωρεά Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά για την Προσχολική Αγωγή».

Αντικείμενο του έργου

Το έργο της επισκευής του 1ου Νηπιαγωγείου Φερών Βελεστίνου περιλαμβάνει: υαλοστάσια αλουμινίου με θερμοδιακοπή, δίφυλλα τρίφυλλα ή τετράφυλλα, με το ένα ή και όλα τα φύλλα συρόμενα (επάλληλα), με ή χωρίς σταθερό φεγγίτη, υαλόθυρες ανοιγώμενες αλουμινίου με θερμοδιακοπή, με ή χωρίς φεγγίτη, μονόφυλλες ή δίφυλλες, με υαλοστάσιο και συμπαγές θερμομονωτικό πέτασμα (πάνελ) σε ύψος περίπου 60 εκ. και διπλούς θερμομονωτικούς –ηχομονωτικούς ανακλαστικούς υαλοπίνακες συνολικού πάχους 28 mm.

Επίσης θα γίνουν χρωματισμοί επί επιφανειών επιχρισμάτων με χώματα υδατικής διασποράς, ακρυλικής στυρενιοακρυλικής ή πολυβινυλικής βάσεως, θα τοποθετηθεί αναλογικός καυστήρας για 200.00Kcal/h διβάθμιας λειτουργίας με ανάμειξη αέρα /αερίου στην κεφαλή, γαλβανισμένη σιδηροσωλήνα ΕΛΟΤ ΕΝ 10255 διαμέτρου 3 in και ηλεκτρολογικές συνδέσεις και ρύθμιση του καυστήρα.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου   δήλωσε: «Ευχαριστούμε την Βουλευτή Μαγνησίας κ. ΜΑΚΡΗ ΖΕΤΤΑ για την παρέμβασή της στο ΊΔΡΥΜΑ ΜΕΛΑ, καθώς και το Ίδρυμα για την ευγενική του προσφορά, με την οποία δίνεται η δυνατότητα συντήρησης και αναβάθμισης του 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΦΕΡΩΝ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ.»

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

  • 1ο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2021 #1οΕΠΑΛΝΙωνίας - https://t.co/hzFDt6loFU -

  • Ρυθμίστηκαν μισθολογικά και ασφαλιστικά δημοσιογράφων στους δήμους #δημοσιογράφοι - https://t.co/s9izvFDVT8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση