Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Ξεκινά η αποπεράτωση ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου των Εργατικών Κατοικιών Βελεστίνου
Ξεκινά η αποπεράτωση ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου των Εργατικών Κατοικιών Βελεστίνου

Ξεκινά η αποπεράτωση ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου των Εργατικών Κατοικιών Βελεστίνου

Την Παρασκευή 15 Μαΐου και ώρα 10.00 π.μ. επισκέφθηκε τις εργατικές κατοικίες του Βελεστίνου, η αρμόδια Επιτροπή του ΟΑΕΔ, αποτελούμενη από τους Β. Καρβούνη, Γ. Γεωργίου και Α. Αργυροπούλου.

Η Επιτροπή κατέγραψε τις ελλείψεις που υπάρχουν, ώστε να ξεκινήσει η εργολαβία αποπεράτωσης του έργου που αφορά τη συνολική ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου, προϋπολογισμού ύψους 500.000 ευρώ.

Επιπλέον, η Επιτροπή συνομίλησε με κατοίκους του οικισμού και εκπροσώπους αυτών, οι οποίοι τους εξέθεσαν αιτήματα και τις απόψεις τους σχετικά με τις εργατικές κατοικίες.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας δήλωσε: « Ήταν σημαντική για εμάς η σημερινή επίσκεψη – συνάντηση με την Επιτροπή του ΟΑΕΔ, καθώς μετά από πολλές προσπάθειες της δημοτικής αρχής ξεκινά τους επόμενους μήνες η αποπεράτωση του έργου ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου των εργατικών κατοικιών, ενός έργου που θα επιλύσει χρόνια προβλήματα των κατοίκων του οικισμού. Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η θετική αυτή εξέλιξη, διότι η σημερινή ημέρα αποτελεί την αφετηρία ολοκλήρωσης του έργου αυτού».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, οι αντιδήμαρχοι Β. Παπανικολάου-Χατζοπούλου, Γ. Παπαϊωάννου και Ν. Πρίντζος, ο πρόεδρος του Δ.Σ, Γ. Παπαδάμ, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βελεστίνου, Γ. Παπατόλιας, η διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών, Α. Κατσιούρα, ο προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών, Λ. Λάβδας και ο προϊστάμενος Καθαριότητας, Ε. Καραμπέρης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αρνητικά τα δείγματα rapid-test στο Πανθεσσαλικό - https://t.co/oB0zYHeFhD -

  • Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας η Νατάσα Μορφογιάννη - https://t.co/kWDmNqPwMd -

  • Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών από οικίες στο Βόλο - https://t.co/0R8lytPtvA -

"Αλιεύοντας" την είδηση