Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από την ΟΝΝΕΔ Ρήγα Φεραίου στο Σουρλίγκειο γηροκομείο Καναλίων
Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από την ΟΝΝΕΔ Ρήγα Φεραίου στο Σουρλίγκειο γηροκομείο Καναλίων

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από την ΟΝΝΕΔ Ρήγα Φεραίου στο Σουρλίγκειο γηροκομείο Καναλίων

Τη Μεγάλη  Δευτέρ 13/4/2020 η ΟΕΔ Ρήγ Φεραίου, μετά από δημόσια έκκληση από το Σουρλίγκειο γηροκομείο Καναλίων, συγκέντρωσε και είδη πρώτης ανάγκης, αναδεικνύοντας την εθελοντική της διάθεση, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα  και αποστειρώνοντας πρώτα τις συσκευασίες, τις παρέδωσε στην Διεύθυνση του Γηροκομείου.

Ειδικά αυτές τις ημέρες, οφείλουν  ως νέοι και ενεργοί , αλλά και ως μέλη της μεγαλύτερης πολιτικής οργάνωσης στην να είναι δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ως ΔΗΜ.Τ.Ο της Οργάνωσης Νέων της Νέας ς, συμμετέχουν σε όλες τις πανελλαδικές δράσης της οργάνωσης, αρχής γενομένης από την στήριξη της Φλόγας (Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια).

Το κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ Ρήγα Φεραίου αποτελούνταν από το πρόεδρο του, Αποστολίνα Αλέξανδρο, την γραμματέα Σανίδα Ρηγούλα και τα στελέχη Μαυροκέφαλο Γιάννη (εκπροσωπώντας και την ΝΟΔΕ Ρήγα Φεραίου) και Κολλάρια Μάριο.

Παρόντες, επίσης, στην επίσκεψη και στην παράδοση των προϊόντων ήταν ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ελλάδος, Τσιαγκλιώτης Κώστας και ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ς, Σούκιας Θανάσης, ενώ στην δράση συνέβαλε και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ς, Κουταρέλος Απόστολος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση