Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από την ΟΝΝΕΔ Ρήγα Φεραίου στο Σουρλίγκειο γηροκομείο Καναλίων
Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από την ΟΝΝΕΔ Ρήγα Φεραίου στο Σουρλίγκειο γηροκομείο Καναλίων

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από την ΟΝΝΕΔ Ρήγα Φεραίου στο Σουρλίγκειο γηροκομείο Καναλίων

Τη Μεγάλη  Δευτέρα 13/4/2020 η ΟΝΝΕΔ Ρήγα Φεραίου, μετά από δημόσια έκκληση από το Σουρλίγκειο γηροκομείο Καναλίων, συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αναδεικνύοντας την εθελοντική της διάθεση, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα  και αποστειρώνοντας πρώτα τις συσκευασίες, τις παρέδωσε στην Διεύθυνση του Γηροκομείου.

Ειδικά αυτές τις ημέρες, οφείλουν  ως νέοι και ενεργοί πολίτες, αλλά και ως μέλη της μεγαλύτερης πολιτικής οργάνωσης στην Ελλάδα να είναι δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ως ΔΗΜ.Τ.Ο της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, συμμετέχουν σε όλες τις πανελλαδικές δράσης της οργάνωσης, αρχής γενομένης από την στήριξη της Φλόγας (Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια).

Το κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ Ρήγα Φεραίου αποτελούνταν από το πρόεδρο του, Αποστολίνα Αλέξανδρο, την γραμματέα Σανίδα Ρηγούλα και τα στελέχη Μαυροκέφαλο Γιάννη (εκπροσωπώντας και την ΝΟΔΕ Ρήγα Φεραίου) και Κολλάρια Μάριο.

Παρόντες, επίσης, στην επίσκεψη και στην παράδοση των προϊόντων ήταν ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ελλάδος, Τσιαγκλιώτης Κώστας και ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, Σούκιας Θανάσης, ενώ στην δράση συνέβαλε και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, Κουταρέλος Απόστολος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μονόδρομος το χειρουργείο για την αντιμετώπιση του συνδρόμου Morton΄s του πέλματος - https://t.co/xFVFaKvFIU -

  • Αντιδράσεις αυτοκινητοβιομηχανιών για το νέο όριο ρύπων - https://t.co/ZtHYivO0Tk -

  • Έως τις 25 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το επίδομα των 534 ή 300 ευρώ - https://t.co/62MEdCkUr7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση