Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Τοποθέτηση μηχανημάτων λήψης νερού από τη ΔΕΥΑΡΦ με προπληρωμένες κάρτες
Τοποθέτηση μηχανημάτων λήψης νερού από τη ΔΕΥΑΡΦ με προπληρωμένες κάρτες

Τοποθέτηση μηχανημάτων λήψης νερού από τη ΔΕΥΑΡΦ με προπληρωμένες κάρτες

Ηλεκτρονικό σύστημα προμήθειας νερού με προπληρωμένη κάρτα, αναμένεται να εγκατασταθεί το επόμενο 10ήμερο στον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Το πρώτο μηχάνημα λήψης νερού με προπληρωμένη  κάρτα θα εγκατασταθεί  στην περιοχή των παλιών σφαγείων απέναντι από το του  Αγίου Μηνά και θα λειτουργήσει πιλοτικά, ενώ αναμένεται να επεκταθεί σταδιακά σε όλες τις περιοχές του Δήμου.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον κανονισμό ύδρευσης-άρδευσης και αποχέτευσης των ΔΕΥΑ όλης της χώρας, οποιαδήποτε μορφή υδροληψίας θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη και να τιμολογείται.

Στο πλαίσιο της εναρμόνισης με τον ανωτέρω κανονισμό, η ΔΕΥΑΡΦ θα τοποθετήσει αυτόματα μηχανήματα λήψης νερού με προπληρωμένες κάρτες, στα σταθερά σημεία που ήδη υπάρχουν παροχές.

Το συγκεκριμένο σύστημα, που είναι δοκιμασμένο σε άλλες περιοχές της χώρας,  αφενός θα διευκολύνει τους καταναλωτές, οι οποίοι τοποθετώντας την κάρτα στο μηχάνημα  θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται όση  ώρα επιθυμούν (30’, μία ώρα κ.ο.κ.), αφετέρου δε θα είναι οικονομικά ωφέλιμο γι’ αυτούς .

Οι δημότες θα μπορούν να ενημερώνονται  σχετικά και να προμηθεύονται τις κάρτες  από το γραφείο της ΔΕΥΑΡΦ.

Ανταπόκριση  καταναλωτών στην τακτοποίηση οικονομικών τους οφειλών

Εν τω μεταξύ, μετά την   της ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου υπήρξε μια αρκετά θετική ανταπόκριση από τους καταναλωτές, όσον αφορά στην τακτοποίηση των οικονομικών τους οφειλών.

Η ΔΕΥΑΡΦ καλεί όσους καταναλωτές δεν έχουν ανταποκριθεί στις προειδοποιήσεις, όπως προσέλθουν στα γραφεία της ΔΕΥΑΡΦ :

1) Να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Ισχύει μέχρι 30/9/2019 η δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών μέχρι 120 ή

2) Να εξοφλήσουν τις οφειλές τους

Καταληκτική ημερομηνία τακτοποίηση της οφειλής είναι η 20η Σεπτεμβρίου 2019.
Από 1η Οκτωβρίου 2019 συνεργεία της ΔΕΥΑΡΦ θα κάνουν διακοπή της παροχής ύδρευσης σε όσους καταναλωτές δεν ανταποκριθούν.

 

  Τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων για το

Επίσης, η  ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου υπενθυμίζει στους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν κάνει ρύθμιση για τα σύνδεσης με το δίκτυο της αποχέτευσης, όπως τακτοποιήσουν τις ανεξόφλητες .

Τέλος σημειώνεται πως  η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου με δικούς της πόρους έχει κατασκευάσει τμήματα αποχετευτικού δικτύου και παροχές σύνδεσης (που δεν είχαν κατασκευασθεί με την αρχική χρηματοδοτούμενη εργολαβία) το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όσοι ιδιοκτήτες οικιών ανήκουν στην περίπτωση αυτή παρακαλούνται να προσέλθουν στο γραφείο της ΔΕΥΑΡΦ.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Θετικός ο υπ. Εθνικής Άμυνας στην κτηριακή και ενεργειακή αναβάθμιση των 304 ΠΕΒ και ΚΑΑΥ στο Μαλάκι… - https://t.co/xBYQgg8oKY -

  • Συνέχιση των δράσεων αλληλεγγύης των σωματείων της Μαγνησίας #Δράσειςαλληλεγγύης - https://t.co/GFZewp7GMm -

  • Τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων της Μικράς Ασίας στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας #ΜικρασιατικήΚαταστροφή - https://t.co/jmCyDTEry5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση