Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Τοποθέτηση δεξαμενών σε Κανάλια -Κεραμίδι -Βένετο
Τοποθέτηση δεξαμενών σε  Κανάλια -Κεραμίδι -Βένετο

Τοποθέτηση δεξαμενών σε Κανάλια -Κεραμίδι -Βένετο

Ενόψει αντιπυρικής περιόδου

Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε η παράδοση και η τοποθέτηση τεσσάρων δεξαμενών νερού χωρητικότητας 40.000 λίτρων η καθεμία, στον ορεινό όγκο Καναλίων – Κεραμιδίου – Βένετου, μετά από που συνήφθη μεταξύ της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών ς του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) και του Δήμου Ρήγα Φεραίου με μορφή χρησιδανείου.

Η προμήθεια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλος του Υποέργου 4 – Π.Ε. 4.7. Προστασία από δασικές πυρκαγιές της ς «Επιχορήγηση του Φορέα Διαχείρισης ς-Μαυροβουνίου-Κεφαλόβρυσου υ-Δέλτα Πηνειού για

δράσεις διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, ειδών και οικοτόπων» του ΕΠ με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5032679 του ΕΠ “ΥΠΟΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”.

Την ευθύνη διαχείρισης, πλήρωσης με και συντήρησης των δεξαμενών έχει ο Ρήγα Φεραίου.

Στην παράδοση παρευρέθηκαν οι: Δημ. Μιχαλάκης και Ι. Βέργος, επιστημονικό προσωπικό της Μ.Δ, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Έργων της Μ.Δ., ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Δημ. Παλληκάρης, ο διοικητής της Π.Υ. υ, Κων. Τσίκας και ο διευθυντής της Δ/νσης Δασών Μαγνησίας, Πάντος Πινακάς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση