Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Τοποθέτηση δεξαμενών σε Κανάλια -Κεραμίδι -Βένετο
Τοποθέτηση δεξαμενών σε  Κανάλια -Κεραμίδι -Βένετο

Τοποθέτηση δεξαμενών σε Κανάλια -Κεραμίδι -Βένετο

Ενόψει αντιπυρικής περιόδου

Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε η και η τοποθέτηση τεσσάρων δεξαμενών νερού χωρητικότητας 40.000 λίτρων η καθεμία, στον ορεινό όγκο Καναλίων – Κεραμιδίου – Βένετου, μετά από προγραμματική που συνήφθη μεταξύ της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θεσσαλίας του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) και του Δήμου Ρήγα Φεραίου με μορφή χρησιδανείου.

Η προμήθεια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 4 – Π.Ε. 4.7. Προστασία από της Πράξης «Επιχορήγηση του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας-Μαυροβουνίου-Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου-Δέλτα Πηνειού για

δράσεις διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, ειδών και οικοτόπων» του ΕΠ με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5032679 του ΕΠ “ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”.

Την ευθύνη διαχείρισης, πλήρωσης με νερό και συντήρησης των δεξαμενών έχει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου.

Στην παρευρέθηκαν οι: Δημ. Μιχαλάκης και Ι. Βέργος, επιστημονικό προσωπικό της Μ.Δ, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Έργων της Μ.Δ., ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Δημ. Παλληκάρης, ο διοικητής της Βελεστίνου, Κων. Τσίκας και ο διευθυντής της Δ/νσης Δασών Μαγνησίας, Πάντος Πινακάς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση