Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Τοποθέτηση δεξαμενών σε Κανάλια -Κεραμίδι -Βένετο
Τοποθέτηση δεξαμενών σε  Κανάλια -Κεραμίδι -Βένετο

Τοποθέτηση δεξαμενών σε Κανάλια -Κεραμίδι -Βένετο

Ενόψει αντιπυρικής περιόδου

Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε η και η τοποθέτηση τεσσάρων δεξαμενών νερού χωρητικότητας 40.000 λίτρων η καθεμία, στον ορεινό όγκο Καναλίων – Κεραμιδίου – Βένετου, μετά από προγραμματική σύμβαση που συνήφθη μεταξύ της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θεσσαλίας του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) και του Δήμου Ρήγα Φεραίου με μορφή χρησιδανείου.

Η προμήθεια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 4 – Π.Ε. 4.7. Προστασία από δασικές πυρκαγιές της Πράξης «Επιχορήγηση του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας-Μαυροβουνίου-Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου-Δέλτα Πηνειού για

δράσεις διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, ειδών και οικοτόπων» του ΕΠ με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5032679 του ΕΠ “ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”.

Την ευθύνη διαχείρισης, πλήρωσης με και συντήρησης των δεξαμενών έχει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου.

Στην παρευρέθηκαν οι: Δημ. Μιχαλάκης και Ι. Βέργος, επιστημονικό προσωπικό της Μ.Δ, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Έργων της Μ.Δ., ο ντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Δημ. Παλληκάρης, ο διοικητής της Π.Υ. Βελεστίνου, Κων. Τσίκας και ο διευθυντής της Δ/νσης Δασών Μαγνησίας, Πάντος Πινακάς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Tροχονομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία για πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων - https://t.co/BWZNrCs0no… -

  • Τιμήθηκε η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων #ΓενοκτονίαΠοντίων - https://t.co/Pw35jobGqr -

  • Εστία Θεάτρου «’Ερινεώς» παρουσιάζει «Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα» (F.G. LORCA) - https://t.co/NJnKV9D0dC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση