Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου επισκέφθηκε ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας
Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου επισκέφθηκε ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας

Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου επισκέφθηκε ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας

Τον Δήμαρχο Ρήγα ου Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκε σήμερα στο του ο Διευθυντής Αστυνομίας Βασίλειος Καραΐσκος, συνοδευόμενος από τον  Διοικητή του Α.Τ. υ, Στέφανο Καρκάλη.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Διευθυντή και τον Διοικητή  και επεσήμανε ότι στόχος, μέσα από τη συν του Δήμου Ρήγα ου με την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, είναι να υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα στα θέματα που αφορούν στην ποιότητα ζωής των πολιτών και κυρίως στην ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, Δημήτριος Παλληκάρης, συζητήθηκαν διάφορα θέματα αστυνομικής φύσεως, που απασχολούν τον Δήμο   και την τοπική κοινωνία κι έγιναν από αμφότερους για βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη και δόθηκε η διαβεβαίωση για αγαστή συν προς όφελος των πολιτών.

Ήταν μια εθιμοτυπική επίσκεψη στο πλαίσιο της νέας ς της Δημοτικής Αρχής και οι τρείς άνδρες  είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα αστυνόμευσης της περιοχής που θα ενισχύσει το αίσθημα ασφάλεια των δημοτών.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση