Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου επισκέφθηκε ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας
Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου επισκέφθηκε ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας

Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου επισκέφθηκε ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας

Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Διευθυντής Αστυνομίας Βασίλειος Καραΐσκος, συνοδευόμενος από τον  Διοικητή του Βελεστίνου, Στέφανο Καρκάλη.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Διευθυντή και τον Διοικητή  και επεσήμανε ότι στόχος, μέσα από τη συνεργασία του Δήμου Ρήγα Φεραίου με την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, είναι να υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα στα θέματα που αφορούν στην ποιότητα ζωής των πολιτών και κυρίως στην ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, Δημήτριος Παλληκάρης, συζητήθηκαν διάφορα θέματα αστυνομικής φύσεως, που απασχολούν τον Δήμο Ρήγα Φεραίου  και την τοπική κι έγιναν από αμφότερους για βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη και δόθηκε η διαβεβαίωση για αγαστή συνεργασία προς όφελος των πολιτών.

Ήταν μια εθιμοτυπική επίσκεψη στο πλαίσιο της νέας θητείας της Δημοτικής Αρχής και οι τρείς άνδρες  είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα αστυνόμευσης της περιοχής που θα ενισχύσει το αίσθημα ασφάλεια των δημοτών.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακομιδή 49χρονου με #έμφραγμα από την Σκιάθο #έμφραγμα - https://t.co/chdBjd84NO -

  • Πέταξαν βαλίτσα στην Τράπεζα της Ελλάδος #ΤράπεζατηςΕλλάδος - https://t.co/e317lpyel2 -

  • Η Σύλληψη της Αγίας Άννης #ΙερόςΝαόςΑγίαςΆννηςΒόλου - https://t.co/NTVaI61G11 -

"Αλιεύοντας" την είδηση