Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου επισκέφθηκε ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας
Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου επισκέφθηκε ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας

Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου επισκέφθηκε ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας

Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Διευθυντής Αστυνομίας Βασίλειος Καραΐσκος, συνοδευόμενος από τον  Διοικητή του .Τ. Βελεστίνου, Στέφανο Καρκάλη.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Διευθυντή και τον Διοικητή  και επεσήμανε ότι στόχος, μέσα από τη του Δήμου Ρήγα Φεραίου με την , είναι να υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα στα θέματα που αφορούν στην ποιότητα ζωής των πολιτών και κυρίως στην ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Στη , στην οποία συμμετείχε και ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, Δημήτριος Παλληκάρης, συζητήθηκαν διάφορα θέματα αστυνομικής φύσεως, που απασχολούν τον Δήμο Ρήγα Φεραίου  και την τοπική κοινωνία κι έγιναν από αμφότερους προτάσεις για βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη και δόθηκε η διαβεβαίωση για αγαστή προς όφελος των πολιτών.

Ήταν μια εθιμοτυπική επίσκεψη στο πλαίσιο της νέας θητείας της Δημοτικής Αρχής και οι τρείς   είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα αστυνόμευσης της περιοχής που θα ενισχύσει το αίσθημα ασφάλεια των δημοτών.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μετατίθενται για τις 10 Ιουλίου οι εκλογές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/IsjCOyNCcI -

  • Ο λύκος & τα 3 γουρουνάκια στην "Εξωραϊστική" #ΜικρόΘέατροΛάρισας - https://t.co/KOECAB0z10 -

  • «Η #Θεσσαλία  σε περιμένει να την ερωτευτείς» #Θεσσαλία - https://t.co/HJ0FKa0hJG -

"Αλιεύοντας" την είδηση