Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Toν δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκαν μέλη του «Εσταυρωμένου»
Toν δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκαν μέλη του «Εσταυρωμένου»

Toν δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκαν μέλη του «Εσταυρωμένου»

Toν δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκαν σήμερα μέλη του Σ.Σ.Κ. Βόλου «ο Εσταυρωμένος», με επικεφαλής τον πρωτοπρ. Θεόδωρο Βασ. Μπατάκα, εφημέριο του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Βόλου και πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου με το Δ.Σ. του «Ε» για την πραγματοποίηση μιας ενδιαφέρουσας καλλιτεχνικής εκδήλωσης στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 6.00 μ.μ. Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση των δύο παιδικών παραμυθιών («Τα λόγια της στεριάς και της θάλασσας» και «Ο … πειρατής με την κόκκινη βαρκούλα») που έχει συγγράψει ο π. Θεόδωρος, καθώς και η ενημέρωση για τις δράσεις του «Ε» στην περιοχή και ευρύτερα.

Τα μέλη του «Ε» ενημέρωσαν τον κ. Νασίκα για την κοινωνική κι αλληλέγγυα δράση που αναπτύσσουν, λέγοντας πως συμπαρίστανται σε πολλά άπορα πρόσωπα και οικογένειες που έχουν ανάγκη, σε φυλακισμένους, φοιτητές και αρρώστους κ.ά. ενώ ενισχύουν το Κ.Υ. Βελεστίνου με ιατροφαρμακευτικά υλικά.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου εξήρε το πλούσιο, κοινωνικό ανθρωπιστικό έργο που αναπτύσσει επί σειρά ετών ο «Ε» και τόνισε πως η δημοτική αρχή στηρίζει κοινωνικές δράσεις που έχουν στο επίκεντρό τους τον άνθρωπο.

Να σημειωθεί ότι η κοινωνική παρέμβαση του «Ε» είναι πλούσια και αξιόλογη και στηρίζεται στην ακράδαντη πεποίθηση πως η απόδειξη της αγάπης προς τον Θεό είναι η έμπρακτη συμπαράσταση προς κάθε εμπερίστατο αδελφό.

Στη σύσκεψη με τον δήμαρχο Δημ. Νασίκα συμμετείχαν: ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, πρόεδρος του Δ.Σ. του «Ε», ο Λάμπρος Γιωτόπουλος, αντιρόεδρος του Δ.Σ., η Σμαρούλα Παπαδάμ – Μαυριανού και ο Κων. Κατσιγιαννάκης, συνεργάτης του συλλόγου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η κρίσιμη αλυσίδα της ειδικής εκπαίδευσης: «Αξιολόγηση, λήψη διδακτικών αποφάσεων, αποτελεσματικές παρεμβάσεις»… - https://t.co/arppbXdAig -

  • Πανελλήνια Ενημέρωση για την καύση σκουπιδιών - https://t.co/kIaE7NPVBo -

  • Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα - https://t.co/uYzjVOctQ0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση