Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Toν δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκαν μέλη του «Εσταυρωμένου»
Toν δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκαν μέλη του «Εσταυρωμένου»

Toν δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκαν μέλη του «Εσταυρωμένου»

Toν δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκαν σήμερα μέλη του Σ.Σ.Κ. «ο », με επικεφαλής τον πρωτοπρ. Θεόδωρο Βασ. Μπατάκα, εφημέριο του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Νικολάου και πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου με το Δ.Σ. του «Ε» για την πραγματοποίηση μιας ενδιαφέρουσας καλλιτεχνικής εκδήλωσης στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 6.00 μ.μ. Στην εκδήλωση θα γίνει η των δύο παιδικών παραμυθιών («Τα λόγια της στεριάς και της ς» και «Ο … πειρατής με την κόκκινη βαρκούλα») που έχει συγγράψει ο π. Θεόδωρος, καθώς και η για τις δράσεις του «Ε» στην περιοχή και ευρύτερα.

Τα μέλη του «Ε» ενημέρωσαν τον κ. Νασίκα για την κοινωνική κι αλληλέγγυα δράση που αναπτύσσουν, λέγοντας πως συίστανται σε πολλά άπορα πρόσωπα και οικογένειες που έχουν ανάγκη, σε φυλακισμένους, φοιτητές και αρρώστους κ.ά. ενώ ενισχύουν το Κ.Υ. Βελεστίνου με ιατροφαρμακευτικά υλικά.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου εξήρε το πλούσιο, κοινωνικό ανθρωπιστικό έργο που αναπτύσσει επί σειρά ετών ο «Ε» και τόνισε πως η δημοτική αρχή στηρίζει κοινωνικές δράσεις που έχουν στο επίκεντρό τους τον άνθρωπο.

Να σημειωθεί ότι η κοινωνική παρέμβαση του «Ε» είναι πλούσια και αξιόλογη και στηρίζεται στην ακράδαντη πεποίθηση πως η απόδειξη της ς προς τον Θεό είναι η έμπρακτη συμ προς κάθε εμπερίστατο αδελφό.

Στη σύσκεψη με τον δήμαρχο Δημ. Νασίκα συμμετείχαν: ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, πρόεδρος του Δ.Σ. του «Ε», ο Λάμπρος Γιωτόπουλος, αντιρόεδρος του Δ.Σ., η Σμαρούλα Παπαδάμ – Μαυριανού και ο ν. Κατσιγιαννάκης, συνεργάτης του συλλόγου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση