Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Το δρόμο Βένετο – Κουλούρι βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Το δρόμο Βένετο – Κουλούρι βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το δρόμο Βένετο – Κουλούρι βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

Δημοπρατείται από την Θεσσαλίας η βελτίωση του δρόμου από τον οικισμό του  υ Πηλίου μέχρι την παραλία στη θέση «Κουλούρι», μήκους 2,2 χλμ. Το έργο είναι προϋπολογισμού 750.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ς Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη , τους περιφερειακούς συμβούλους και τις μας, δημοπρατούμε ένα σημαντικό έργο για ενίσχυση της ς στο δρόμο από τον οικισμό του υ μέχρι την παραλία στη θέση Κουλούρι» δηλώνει ο  περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας . «Επενδύουμε σε έργα υποδομής που λύνουν καθημερινά, μικρά προτα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Το  έργο

Το έργο περιλαμβάνει τις εξής εργασίες:

  • Διαπλάτυνση της οδού έτσι ώστε το μέσο πλάτος του οδοστρώματος να είναι 6,00μ  και έρεισμα πλάτους 0,50μ ή επενδεδυμένη τάφρος.
  • Κατασκευή τάφρου τριγωνικής διατομής για την απορροή των υδάτων.
  • Κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου τριγωνικής διατομής σε όλο το μήκος του δρόμου
  • Κατασκευή πλακοσκεπούς οχετού μήκους 40,00μ. .
  • Εργασίες οδοστρωσίας :κατασκευή υπόβασης  μεταβλητού πάχους και βάσης πάχους 10,00 εκ.
  • Ασφαλτικές εργασίες: ασφαλτική προεπάλειψη και κατασκευή ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας συμπυκνωμένου πάχους 0,05 m με χρήση κοινής ασφάλτου

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση