Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Τεστ μνήμης στο Βελεστίνο και στο Στεφανοβίκειο
Τεστ μνήμης στο Βελεστίνο και στο Στεφανοβίκειο

Τεστ μνήμης στο Βελεστίνο και στο Στεφανοβίκειο

 

Ως συνέχεια της ενημερωτικής δράσης του ειδικού κέντρου ημέρας διασύνδεσης από την εταιρεία νόσου Αλτσχάιμερ που πραγματοποιήθηκε στο Βελεστίνο προγραμματίζονται από το ΚΕΠ Υγείας και το βοήθεια στο του Δήμου Ρήγα Φεραίου τέστ μνήμης.

Σε δημότες του Βελεστίνου στις 6/10/2020 και ώρες 9.00 π.μ. -13.00 στο χώρο του βοήθεια στο έναντι πλατείας ρολογιού.

και του Στεφανοβικείου στις 12/10/2020 και ώρες 9.00 π.μ.-13,00 στο χώρο του βοήθεια στο σπίτι Περιφερειακό ιατρείο Στεφανοβικείου .

Μέσω του παραπάνω προγράμματος ελέγχου μνήμης είναι ο πιθανών δυσκολιών μνήμης, ς, προσοχής, συγκέντρωσης, λόγου και ς που ίσως οφείλονται στην νόσο Alzheimer ή σε άλλου τύπου άνοια.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί από το επιστημονικό προσωπικό του ειδικού κέντρου ημέρας διασύνδεσης από την εταιρεία νόσου Αλτσχάιμερ αφορά άντρες και γυναίκες με σημάδια απώλειας μνήμης Για την διαδικασία και τις πληροφορίες που συλλέγονται τηρείται το απόρρητο.

Όσοι δημότες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνούν με το των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο τηλέφωνο 2425023794.

Διατροφική συμβουλευτική στο Στεφανοβίκειο & δωρεάν δράση ςενημέρωσης στην Κοκκίνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε διατροφική συμβουλευτική  την Πέμπτη  25/9/2020, στο χώρο του Bοήθεια στο σπίτι στο Στεφανοβίκειο Δήμου Ρήγα Φεραίου, σε συνέχεια της Θεματικής Εβδομάδας Διατροφικής Συμβουλευτικής του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου .

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Κ.Ε.Π Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου  και του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι. Δόθηκαν δωρεάν οδηγίες στους δημότες από την ειδική διαιτολόγο συνεργάτη του ΚΕΠ Υγείας, Ακριβούση Μαρία για καλύτερη ρύθμιση των χρόνιων νοσημάτων, έγινε λιπομέτρηση και δόθηκε συμβουλευτική για σωστή ισορροπημένη .

Επίσης, από τους εργαζόμενους του Βοήθεια στο σπίτι, πραγματοποιήθηκε δράση ς χρονίων νοσημάτων και ενημέρωση για τους εμβολιασμούς στους κατοίκους της τρίτης ηλικίας της Κοκκίνας.

Η παραπάνω δράση είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα για την Τρίτη ηλικία και θα συνεχιστεί σε όλες τις κοινότητες του Δήμου  παίρνοντας πάντα όλα τα απαραίτητα της δημόσιας υγείας.( Covid-19).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση