Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Tablets διατέθηκαν στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Tablets διατέθηκαν στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Tablets διατέθηκαν στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Η δεύτερη φάση διάθεσης tablets στις του Δήμου Ρήγα Φεραίου ολοκληρώθηκε από τη Σχολική Επιτροπή Α'θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και από τον πρόεδρο της Επιτροπής Ιωάννη Παπαϊωάνννου.

Αυτό αποτελεί συνέχεια της διάθεσης των πρώτων tablets που διατέθηκαν από την Σχολική Επιτροπή Β΄/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και από τον πρόεδρο της Επιτροπής και Πρόεδρο του Δ.Σ, Γεώργιο Παπαδάμ.

Η διάθεση του εξοπλισμού έγινε κατόπιν συνεννόησης με τους διευθυντές των σχολείων, ώστε να λειτουργήσει ομαλά η εξ' αποστάσεως , χωρίς να αποκοπεί κανείς από τους .

Ο κ. Παπαϊωάννου, δήλωσε: «Διαθέσαμε tablets σε όλα τα δημοτικά σχολεία του δήμου Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να μη μείνει κανένας μαθητής χωρίς πρόσβαση στην ηλεκτρονική που επιτάσσουν οι δύσκολες συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζουμε. Με αυτό τον τρόπο ο δήμος δείχνει και τον κοινωνικό του χαρακτήρα, το ενδιαφέρον του και την ανησυχία του για τη νέα γενιά.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου στέκεται έμπρακτα δίπλα στους γονείς και τους , ώστε να αισθάνονται ασφαλείς σχετικά με το νέο τρόπο εκπαίδευσης και κάθε παιδί του δήμου μας να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το σχολικό του πρόγραμμα».

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτριος , αναφέρθηκε σχετικά: «Ανταποκρινόμενοι στις δυσκολίες των καιρών και στις συνθήκες που έχει προκαλέσει ο covid-19 παγκοσμίως, παραδώσαμε στις σχολικές μονάδες εκπαίδευσης του δήμου μας, tablets τελευταίας τεχνολογίας για να κρατήσουμε ανεπηρέαστη τη συνέχιση της εκπαίδευσης, της μελέτης και της κοινωνικος των παιδιών μέσα από τη . Είμαστε από τους δήμους που είχαμε γρήγορα αντανακλαστικά και δώσαμε βάση εκτός από την και στην εκπαίδευση όλων των βαθμίδων».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση