Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Tablets διατέθηκαν στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Tablets διατέθηκαν στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Tablets διατέθηκαν στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Η δεύτερη φάση διάθεσης tablets στις του Δήμου ολοκληρώθηκε από τη Σχολική Επιτροπή Α’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και από τον πρόεδρο της Επιτροπής Ιωάννη Παπαϊωάνννου.

Αυτό αποτελεί συνέχεια της διάθεσης των πρώτων tablets που διατέθηκαν από την Σχολική Επιτροπή Β΄/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και από τον πρόεδρο της Επιτροπής και Πρόεδρο του Δ.Σ, Γεώργιο Παπαδάμ.

Η διάθεση του εξοπλισμού έγινε κατόπιν συνεννόησης με τους διευθυντές των σχολείων, ώστε να λειτουργήσει ομαλά η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, χωρίς να αποκοπεί κανείς από τους μαθητές.

Ο κ. Παπαϊωάννου, δήλωσε: «Διαθέσαμε tablets σε όλα τα δημοτικά σχολεία του δήμου , προκειμένου να μη μείνει κανένας μαθητής χωρίς στην ηλεκτρονική εκπαίδευση που επιτάσσουν οι δύσκολες συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζουμε. Με αυτό τον τρόπο ο δείχνει και τον κοινωνικό του χαρακτήρα, το ενδιαφέρον του και την ανησυχία του για τη νέα γενιά.

Ο στέκεται έμπρακτα δίπλα στους γονείς και τους μαθητές, ώστε να αισθάνονται ασφαλείς σχετικά με το νέο τρόπο εκπαίδευσης και κάθε του δήμου μας να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το σχολικό του πρόγραμμα».

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτριος Νασίκας, αναφέρθηκε σχετικά: «Ανταποκρινόμενοι στις δυσκολίες των καιρών και στις συνθήκες που έχει προκαλέσει ο -19 παγκοσμίως, παραδώσαμε στις εκπαίδευσης του δήμου μας, tablets τελευταίας τεχνολογίας για να κρατήσουμε ανεπηρέαστη τη συνέχιση της εκπαίδευσης, της μελέτης και της κοινωνικοποίησης των παιδιών μέσα από τη σχολική κοινότητα. Είμαστε από τους δήμους που είχαμε γρήγορα αντανακλαστικά και δώσαμε βάση εκτός από την υγεία και στην εκπαίδευση όλων των βαθμίδων».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τη ζωή του στην άσφαλτο άφησε 45χρονος ποδηλάτης - https://t.co/AgwbeIssD3 -

  • Καταστράφηκε ολοσχερώς εν κινήσει φορτηγάκι στη ΒΙΠΕ Βόλου - https://t.co/10jjA4fR9E -

  • Σύλληψη 30χρονου με αεροβόλο σε πάρκο του Βόλου - https://t.co/HkZXVVktEv -

"Αλιεύοντας" την είδηση