Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Σύνθημα εκκίνησης των αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Ρήγα Φεραίου
Σύνθημα εκκίνησης  των αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Σύνθημα εκκίνησης των αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Το σύνθημα εκκίνησης των τικων εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, δόθηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου το βράδυ με την έναρξη του κυνηγιού του κρυμμένου θησαυρού έμπροσθεν του Δημαρχείου, στον Πεζόδρομο του Βελεστίνου.

Η δημιουργική ομάδα των Αμερόληπτων, έδωσε τον πρώτο γρίφο στις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο του κρυμμένου θησαυρού και τα μέλη των ομάδων υποβλήθηκαν σε δοκιμασίες προκειμένου να κερδίσουν την πρώτη βοήθεια του παιχνιδιού που θα λάβει χώρα την Κυριακή της Αποκριάς, 10 Μαρτίου στην Κεντρική Πλατεία Βελεστίνου.

Ο αντιδήμαρχος Νίκος Πρίντζος συνεχάρη τα παιδιά, ευχήθηκε “καλή ” και “καλή επιτυχία” στους διαγωνιζόμενους, παρουσίασε το αποκριάτικο πρόγραμμα του δήμου κι ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Βελεστίνου Γ. Παπατόλιας, ο οποίος ευχήθηκε “καλή Αποκριά και “καλή επιτυχία” στους διαγωνιζόμενους.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο θησαυρού την Κυριακή υποβλήθηκαν σε δοκιμασίες και οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν έλα μια βοήθεια για το παιχνίδι.

Επιπλέον, δόθηκε σε όλες τις ομάδες ένας φάκελος με τον πρώτο γρίφο και μια λίστα με που θα δοθούν στον “Εσταυρωμένο” από τον σύλλογο Νεολαίας Βελεστίνου Ενοδία.

Να σημειωθεί πως για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Νεολαίας Βελεστίνου «ΕΝΟΔΙΑ» στέκεται αρωγός στο έργο του «Εσταυρωμένου» προσφέροντας μία σημαντική ποσότητα τροφίμων και ειδών ατομικής καθαριότητος.

Τα είδη θα συγκεντρωθούν και φέτος από όσους θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι του «Κρυμμένου Θησαυρού».

Πρόκειται για ένα μεγάλο μήνυμα αλληλεγγύης προς την , καθώς έρχεται να στηρίξει τις δεκάδες άπορες οικογένειες που βοηθά σε μηνιαία βάση ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕ”».

Επίσης, όσοι βρέθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στον Πεζόδρομο Βελεστίνου απόλαυσαν μουσική και άφθονο κρασί και διασκέδασαν, όπως άλλωστε οι ημέρες το καλούν.

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων Αποκριάτικων εκδηλώσεων έχει ως ακολούθως:

Κυριακή 10/3
Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, Κεντρική Πλατεία Βελεστίνου, Ώρα 13:00
Παρέλαση Καρναβαλιστών υπό τους ήχους των Caracatu, ένα σύνολο Αφροβραζιλιάνικων κρουστών που κινούνται σε ρυθμούς Samba και Samba Afro, Πεζόδρομος Βελεστίνου, Ώρα 17:00
Μετά την παρέλαση άναμμα φωτιάς κάτω από την πλατεία Ρολογιού στο Βελεστίνο από το Σύλλογο Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, Ώρα 20:30

Κυριακή 10/3
Άναμμα φωτιάς και αποκριάτικα δρώμενα σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες
Κεντρική Πλατεία Ριζομύλου (έμπροσθεν κτιρίου συλλόγου Διάπλαση), Ώρα 19:30
Κεντρική Πλατεία Στεφανοβικείου, Ώρα 18:00
Κεντρική Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Ώρα 20:00
Κεντρική Πλατεία Χλόης, Ώρα 20:00
Κεντρική Πλατεία Αερινού, Ώρα 20:00
Κεντρική Πλατεία Μ. Περιβολακίου, Ώρα 20:00
Κεντρική Πλατεία Κοκκίνας, Ώρα 20:00
Κεντρική Πλατεία Ελευθεροχωρίου, Ώρα 20:00
Κερασιά, Άναμμα Αφανού, είσοδος χωριού, Ώρα 19:00
Δευτέρα 11/3
Κούλουμα-Σαρακοστιανά Εδέσματα με τη συνοδεία ορχήστρας,
Προπύλαια Σταδίου Βελεστίνου, Ώρα 11:00 π.μ.
Παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών, Ριζόμυλο, Ώρα 12:00

Κούλουμα στις Τοπικές Κοινότητες
, Ώρα 11:00 π.μ.
Κεραμίδι, Ώρα 11:00 π.μ.
Κανάλια, Ώρα 11:00 π.μ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση