Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Συνεργασία Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» με το  Δήμο Ρήγα Φεραίου
Συνεργασία Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» με το  Δήμο Ρήγα Φεραίου

Συνεργασία Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» με το  Δήμο Ρήγα Φεραίου

Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου  Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του ο πρόεδρος του  Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας «Πρότασης Ζωής», υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος  Ευθύμης Ζιγγιρίδης.

Οι δύο άνδρες  είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τις δράσεις  κοινωνικού χαρακτήρα που αναπτύσσουν τόσο ο Δήμος όσο και η Πρόταση Ζωής.

Ο κ. Ζιγγιρίδης τόνισε πως «το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» είναι μία αστική εταιρεία με εταίρους, φορείς του Νομού Μαγνησίας» και πρόσθεσε πως η δύναμη του Κέντρου Πρόληψης ήταν, είναι και θα είναι οι πολίτες του Νομού και οι φορείς του».

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του Κέντρου που αποβλέπει στην εξωστρέφεια και τη διαρκή συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης,  Ευθύμιος Ζιγγιρίδης, συναντήθηκε  σήμερα με τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου  προκειμένου να συζητήσουν για δράσεις και προγράμματα τα οποία αφορούν στους εργαζομένους του Δήμου (για τη διαχείριση άγχους και κρίσεων) και γενικότερα τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες της πόλης.

Ήδη το Κέντρο Πρόληψης δραστηριοποιείται πολύ ενεργά, ιδιαίτερα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στη σχολική κοινότητα του Καλλικρατικού Δήμου Ρήγα Φεραίου  με ημερίδες, βιωματικά εργαστήρια και άλλες δράσεις,  με αποδέκτες δασκάλους, νηπιαγωγούς, καθηγητές και μαθητές.

Να τονιστεί ότι ο Δήμος Ρήγα Φεραίου είναι ήδη εταίρος της «Πρότασης Ζωής» και από το 2018.

Ο κ. Ζιγγιρίδης  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου  για την θετική ανταπόκρισή του και ο κ. Νασίκας τόνισε πως ο  Δήμος στηρίζει  πρωτοβουλίες που έχουν αποδέκτες τους πολίτες.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πάνω από 1,5εκ. ευρώ στους δήμους της Μαγνησίας για λειτουργικές δαπάνες - https://t.co/3PI7RWGfwL -

  • Στη λιανική αγορά φυσικού αερίου η ΔΕΗ με 8 πακέτα - https://t.co/IWdLj4iDiI -

  • Συρία: 72 άμαχοι, 224 μαχητές των SDF και 183 αντάρτες σύμμαχοι των Τούρκων νεκροί μετά από 8 μέρες μαχών… - https://t.co/J4RFxTcgp4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση