Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Συνεργασία Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» με το  Δήμο Ρήγα Φεραίου
Συνεργασία Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» με το  Δήμο Ρήγα Φεραίου

Συνεργασία Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» με το  Δήμο Ρήγα Φεραίου

Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου  Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκε σήμερα στο του ο πρόεδρος του  Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  της Περιφερειακής Ενότητας «Πρότασης Ζωής», υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος  Ευθύμης Ζιγγιρίδης.

Οι δύο άνδρες  είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τις δράσεις  κοινωνικού χαρακτήρα που αναπτύσσουν τόσο ο Δήμος όσο και η Πρόταση Ζωής.

Ο κ. Ζιγγιρίδης τόνισε πως «το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. «Πρόταση Ζωής» είναι μία αστική εταιρεία με εταίρους, του Νομού » και πρόσθεσε πως η δύναμη του Κέντρου Πρόληψης ήταν, είναι και θα είναι οι πολίτες του Νομού και οι του».

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του Κέντρου που αποβλέπει στην εξωστρέφεια και τη διαρκή συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης,  Ευθύμιος Ζιγγιρίδης, συναντήθηκε  σήμερα με τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου  προκειμένου να συζητήσουν για δράσεις και προγράμματα τα οποία αφορούν στους εργαζομένους του Δήμου (για τη διαχείριση άγχους και κρίσεων) και γενικότερα τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες της πόλης.

Ήδη το Κέντρο Πρόληψης δραστηριοποιείται πολύ ενεργά, ιδιαίτερα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στη κοινότητα του Καλλικρατικού Δήμου Ρήγα Φεραίου  με ημερίδες, βιωματικά εργαστήρια και άλλες δράσεις,  με αποδέκτες δασκάλους, νηπιαγωγούς, και .

Να τονιστεί ότι ο είναι ήδη εταίρος της «Πρότασης Ζωής» και από το 2018.

Ο κ. Ζιγγιρίδης  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου  για την θετική ανταπόκρισή του και ο κ. Νασίκας τόνισε πως ο  Δήμος στηρίζει  πρωτοβουλίες που έχουν αποδέκτες τους πολίτες.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-24 ετών #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/mxYkWnwdmq -

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

"Αλιεύοντας" την είδηση