Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Συνεδρίαση Σ.Τ.Ο. δήμου Ρήγα Φεραίου
Συνεδρίαση  Σ.Τ.Ο.  δήμου Ρήγα Φεραίου

Συνεδρίαση Σ.Τ.Ο. δήμου Ρήγα Φεραίου

Την Παρασκευή, 07-04- και 12.00 π.μ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου συνεδρίασε το Συντονιστικό  Τοπικού Οργάνου  (Σ.Τ.Ο.) με θέμα «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική προστασία του Δήμου» μετά από πρόσκληση του δημάρχου και προέδρου του Σ.Τ.Ο   Δημητρίου Νασίκα.

Τη συντόνισε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος,   Δημήριος Παλληκάρης. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τρόπους δράσης, πρόληψης και αντιμετώπισης πιθανών πυρκαγιών κατά τη θερινή περίοδο στο Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε μνημόνιο των ενεργειών σχετικά με δράση της οργανωμένης απομάκρυνσης δημοτών από το Βένετο σε περίπτωση δασικών πυρκαγιών.

Ευχαριστίες απεύθυνε το Σ.Τ.Ο στους αρμοδίους παρευρισκόμενους φορείς αναφορικά με την πολύτιμη συμβολή τους στην αντιμετώπιση των δύσκολων καιρικών συνθηκών κατά τη χειμερινή περίοδο που αντιμετώπισε ο .

Στη παρευρέθηκαν ο   Σταύρος Χατζής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριαντάφυλλος Παπαϊώαννου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου Γεώργιος Παπατόλιας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αερινού Κωνσταντίνος Μπλέτσας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας   Αθανάσιος Νασιάκος, ο προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας Λεωνίδας Λάβδας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βελεστίνου,  Γεώργιος Βλόντζος, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βελεστίνου Κωνσταντίνος Τσίκας, ο προϊστάμενος του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Κ. Πατινιώτης, εκπρόσωποι του 304ου ΠΕΒ, εκπρόσωποι του ΤΣYAY, εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου, εκπρόσωπος του Δασαρχείου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση