Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Συνεδρίαση Σ.Τ.Ο. δήμου Ρήγα Φεραίου
Συνεδρίαση  Σ.Τ.Ο.  δήμου Ρήγα Φεραίου

Συνεδρίαση Σ.Τ.Ο. δήμου Ρήγα Φεραίου

Την Παρασκευή, 07-04-2017 και 12.00 π.μ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου συνεδρίασε το Συντονιστικό  Τοπικού Οργάνου  (Σ.Τ.Ο.) με θέμα «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την του Δήμου» μετά από πρόσκληση του δημάρχου και προέδρου του Σ.Τ.Ο   Δημητρίου Νασίκα.

Τη συνεδρίαση συντόνισε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος,   Δημήριος Παλληκάρης. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τρόπους δράσης, πρόληψης και αντιμετώπισης πιθανών πυρκαγιών κατά τη θερινή περίοδο στο Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε των ενεργειών σχετικά με δράση της οργανωμένης απομάκρυνσης δημοτών από το Βένετο σε περίπτωση δασικών πυρκαγιών.

Ευχαριστίες απεύθυνε το Σ.Τ.Ο στους αρμοδίους παρευρισκόμενους αναφορικά με την πολύτιμη συμβολή τους στην αντιμετώπιση των δύσκολων καιρικών συνθηκών κατά τη χειμερινή περίοδο που αντιμετώπισε ο Δήμος.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος   Σταύρος Χατζής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριαντάφυλλος Παπαϊώαννου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου Γεώργιος Παπατόλιας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αερινού Κωνσταντίνος Μπλέτσας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου  Αθανάσιος Νασιάκος, ο προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας Λεωνίδας Λάβδας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βελεστίνου,  Γεώργιος Βλόντζος, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βελεστίνου Κωνσταντίνος Τσίκας, ο προϊστάμενος του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Κ. Πατινιώτης, εκπρόσωποι του 304ου ΠΕΒ, εκπρόσωποι του ΤΣYAY, εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου, εκπρόσωπος του Δασαρχείου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

  • Ι.Σ.Θ.:Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων κατά την διάρκεια της πανδημίας από τις Νοσοκομειακές Μονά… - https://t.co/v9ASgmCbKB -

"Αλιεύοντας" την είδηση