Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου -προέδρου Α.Ε.ΜΑ
Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου -προέδρου Α.Ε.ΜΑ

Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου -προέδρου Α.Ε.ΜΑ

Για τη δημιουργία αεροδρομίου μικρών αεροσκαφών

Τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκε, σήμερα  Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, ο πρόεδρος της Αεραθλητικής Ένωσης Μαγνησίας, Λεονταρίτης Χρήστος .

Στη συνάντηση, κύριο θέμα συζήτησης, ήταν η επέκταση του Αεραθλητικού Κέντρου Δήμου Ρήγα Φεραίου – Μοντελοδρόμιο Μάνος Κερπινής στην περιοχή Ριζομύλου σε αεροδρόμιο μικρών αεροσκαφών.

Η επέκταση αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα τη διοργάνωση γεγονότων, όπως πρωταθλήματα, σχετικά με αεραθλήματα και την ανάπτυξη του αεροπορικού τουρισμού με διαθέσιμα μονοκινητήρια αεροσκάφη. Με την επέκταση του αεροδρόμου θα υπάρξει η ευκαιρία να υπάρχουν μόνιμα αεροπλάνα, τα οποία θα συμβάλλουν στην πολιτική προστασία με διαδικασίες, όπως η πυρανίχνευση και η ανίχνευση πλημμυρικών φαινομένων.

Η συνεργασία του Δήμου και της Α.Ε.ΜΑ, είναι άριστη και από πλευράς δήμου στηρίζονται και ενισχύονται πάντα τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, όπως τόνισε ο κ. Νασίκας, οι οποίες επιφέρουν οφέλη και προβάλλουν την περιοχή  και συνέχισε αναφέροντας: «Ως Δημοτική Αρχή είμαστε απολύτως σύμφωνοι με αυτή την πρόταση και θα προχωρήσουμε τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και μετά από επαφή μας με την αρμόδια υπηρεσία της Αεροπορίας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

"Αλιεύοντας" την είδηση