Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου -προέδρου Α.Ε.ΜΑ
Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου -προέδρου Α.Ε.ΜΑ

Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου -προέδρου Α.Ε.ΜΑ

ι τη δημιουργί αεροδρομίου μικρών αεροσκαφών

Τον δήμαρχο Ρήγα ου Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκε, σήμερα  Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, ο πρόεδρος της Αεραθλητικής Ένωσης Μαγνησίας, Λεονταρίτης Χρήστος .

Στη συνάντηση, κύριο θέμα συζήτησης, ήταν η επέκταση του Αεραθλητικού Κέντρου Δήμου Ρήγα ου – Μοντελοδρόμιο Μάνος Κερπινής στην περιοχή Ριζομύλου σε μικρών αεροσκαφών.

Η επέκταση αυτή θα έχει ως τη διοργάνωση γεγονότων, όπως πρωταθλήματα, σχετικά με αεραθλήματα και την του αεροπορικού τουρισμού με διαθέσιμα μονοκινητήρια αερο. Με την επέκταση του αεροδρόμου θα υπάρξει η ευκαιρία να υπάρχουν μόνιμα αεροπλάνα, τα οποία θα συμβάλλουν στην προστασία με διαδικασίες, όπως η πυρανίχνευση και η ανίχνευση πλημμυρικών φαινομένων.

Η συνεργασία του Δήμου και της Α.Ε.ΜΑ, είναι άριστη και από πλευράς δήμου στηρίζονται και ενισχύονται πάντα τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, όπως τόνισε ο κ. Νασίκας, οι οποίες επιφέρουν οφέλη και προβάλλουν την περιοχή  και συνέχισε αναφέροντας: «Ως Δημοτική Αρχή είμαστε απολύτως σύμφωνοι με αυτή την πρόταση και θα προχωρήσουμε τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και μετά από επαφή μας με την αρμόδια υπηρεσία της Αεροπορίας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση