Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Συνάντηση Δημάρχου Ρήγα Φεραίου και εκπαιδευτικών
Συνάντηση Δημάρχου Ρήγα Φεραίου και εκπαιδευτικών

Συνάντηση Δημάρχου Ρήγα Φεραίου και εκπαιδευτικών

 

: « Αρωγός ο προς την εκπαιδευτική κοινότητα»

 

            Εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και οι Διευθυντές των σχολείων του Δήμου επισκέφθηκαν σήμερα τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρη Νασίκα και συζήτησαν θέματα εκπαίδευσης.

Τον κ. Νασίκα επρόκειτο να επισκεφθεί ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτης , ο οποίος τελικά δεν παρέστη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης,  στην οποία συμμετείχε και ο του Δημοτικού Συμβουλίου και της Σχολικής Επιτροπής Β’/θμιας  Εκπαίδευσης, κ. . Παπαδάμ,  συζητήθηκαν λεπτομερώς  τα θέματα εκπαίδευσης και τονίστηκε  η αμέριστη  αρωγή του Δήμου  Ρήγα Φεραίου προς την εκπαιδευτική κοινότητα.

Συγκεκριμένα ο και οι υπηρεσίες έχουν προβεί ήδη στη συντήρηση των σχολικών κτιρίων ώστε να είναι λειτουργικά κατά  τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και έχει δρομολογήσει και μια σειρά παρεμβάσεων  προς όφελος της σχολικής κοινότητας.

Στη  συνάντηση συμμετείχαν η Προϊσταμένη Προσωπικού  της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, κ. Λουκία Ντίνου και οι Β’/θμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Αικατερίνη Κολοκοτρώνη, Δημ. Σαμαράς, ο Διευθυντής  του Γυμνασίου Βελεστίνου,  κ. Νικ. Αγγελόπουλος, η Διευθύντρια του Λυκείου Βελεστίνου κ. Μαρία Μπούρα, ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Βελεστίνου κ. Βάιος Λιαπόπουλος, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Στεφανοβικείου  κ. Ελισσάβετ Λάμπογλου, ο Διευθυντής  του Γυμνασίου Καναλίων κ. Κων. Σουρμενίδης και ο εκπαιδευτικός στο Στεφανοβικείου κ. Στ. Πάντος.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξουδετερώθηκαν πέντε #οβίδες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις Πλάκες #οβίδες - https://t.co/pzKnc3oxwG -

  • Γ. Καραμάνος: «Χρυσή ευκαιρία ΤΩΡΑ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος» - https://t.co/rccgl8nmJV… -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/ZcY5zyNXCB -

"Αλιεύοντας" την είδηση