Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου με το νέο διοικητή του 304 ΠΕΒ
Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου με το νέο διοικητή του 304 ΠΕΒ

Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου με το νέο διοικητή του 304 ΠΕΒ

Το νέο διοικητή του , συνταγματάρχη Γεώργιο Ουρουμίδη, δέχθηκε στο γραφείο του ο , Δημήτρης , την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Ήταν η πρώτη επίσημη συνάντηση του δημάρχου με το νέο διοικητή, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο , Δημήτρης , καλωσόρισε το νέο διοικητή του και τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Τόνισε τις ιδιαίτερα καλές σχέσεις της τοπικής κοινωνίας με το στρατό, ο οποίος λειτουργεί ως σημαντικός αρωγός προόδου για τον τόπο.

Ο συνταγματάρχης ευχαρίστησε από την πλευρά του δήμαρχο και δήλωσε ότι θεωρεί βέβαιο πως η του με τους φορείς της περιοχής και ιδιαίτερα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι άψογη.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντησή τους, οι δύο άντρες δήλωσαν από κοινού την πρόθεσή τους για τακτική επαφή και , προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος, ο δήμαρχος προσέφερε στον διοικητή Γεώργιο Ουρουμίδη εκ που αφορούν το έργο του εθνομάρτυρα ΡΗΓΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση