Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου με το νέο διοικητή του 304 ΠΕΒ
Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου με το νέο διοικητή του 304 ΠΕΒ

Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου με το νέο διοικητή του 304 ΠΕΒ

Το νέο διοικητή του 304 ΠΕΒ, συνταγματάρχη Γεώργιο Ουρουμίδη, δέχθηκε στο του ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Ήταν η πρώτη επίσημη συνάντηση του δημάρχου με το νέο διοικητή, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, καλωσόρισε το νέο διοικητή του 304 ΠΕΒ και τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Τόνισε τις ιδιαίτερα καλές σχέσεις της τοπικής κοινωνίας με το στρατό, ο οποίος λειτουργεί ως σημαντικός αρωγός προόδου για τον τόπο.

Ο συνταγματάρχης ευχαρίστησε από την πλευρά του δήμαρχο και δήλωσε ότι θεωρεί βέβαιο πως η του με τους φορείς της περιοχής και ιδιαίτερα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι άψογη.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντησή τους, οι δύο άντρες δήλωσαν από κοινού την πρόθεσή τους για τακτική επαφή και συνεργασία, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος, ο δήμαρχος προσέφερε στον διοικητή Γεώργιο Ουρουμίδη που αφορούν το έργο του εθνομάρτυρα ΡΗΓΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση