Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Σύμφωνο συνεργασίας ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου-Σωματείου Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ»
Σύμφωνο συνεργασίας ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου-Σωματείου Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ»

Σύμφωνο συνεργασίας ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου-Σωματείου Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ»

Την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου και ώρα 12.30 μ.μ. στο χώρο του Δήμου στο Βελεστίνο θα πραγματοποιηθεί η υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας του ΚΕΠ Υγείας Δήμου με το Σωματείο Αναπήρων . Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ».

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο δήμαρχος Δήμου , Νασίκας Δημήτριος και ο υπεύθυνος λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας, δημοτικός σύμβουλος,  Σκρίμπας Ιωάννης.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τον πρόεδρο του Σωματείου «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», Μπέλο Πέτρο, τον σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Κωτούλα Αθανάσιο  και την ξοινωνική λειτουργό, Μπριάζνα Θεοδώρα.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η συλλογή από το ΚΕΠ Υγείας, μέσω φορέων, συλλόγων, σχολικών μονάδων & δημοτών – κατοίκων της περιοχής από πλαστικά καπάκια, τα οποία θα παραδίδονται στο Σωματείο για αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Το πρώτο αμαξίδιο θα δοθεί από το Σωματείο προς εξυπηρέτηση των αναγκών του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου.

Έως τέλος του έτους θα διανεμηθούν σε όλες τις και τα δημοτικά και κοινοτικά κτίρια ειδικοί κάδοι από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να συλλέγονται καπάκια για τον ανωτέρω σκοπό.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου συνεισφέρει σε δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα που στόχο έχουν την κάλυψη βασικών αναγκών εξυπηρέτησης της καθημερινότητας του κάθε ατόμου.

Με την πρωτοβουλία αυτή θα δοθεί «πνοή» ζωής σε κάθε πρόσωπο που αποζητά την ομαλή διαβίωση του δίχως και στερήσεις.

Άλλωστε βασικός στόχος του ΚΕΠ Υγείας είναι η ενίσχυση της προστασίας της υγείας μέσα από την και τη υποδομών, συνεργασιών και δράσεων ανάλογου χαρακτήρα.

Καλούνται όλοι όσοι έχουν ήδη κάποια επαρκή ποσότητα αποθεμάτων να τα προσκομίσουν τη συγκεκριμένη ημέρα, καθώς αγροτικό όχημα του Δήμου θα βρίσκεται έξω από το χώρο του Βελεστίνου για να τα συγκεντρώσει.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκριση έργων για όλους τους δήμους με το 50% της χρηματοδότησης μέσα στο 2021 #έγκρισηέργων - https://t.co/ASumjpClQS -

  • Ασθενής σεισμική δόνηση βόρεια του Βόλου #Ασθενήςσεισμικήδόνηση - https://t.co/rpTq5HIRqx -

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

"Αλιεύοντας" την είδηση