Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Σύμφωνο συνεργασίας ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου-Σωματείου Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ»
Σύμφωνο συνεργασίας ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου-Σωματείου Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ»

Σύμφωνο συνεργασίας ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου-Σωματείου Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ»

Την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12.30 μ.μ. στο χώρο του ΚΑΠΗ Δήμου Ρήγα ου στο Βελεστίνο θα πραγματοποιηθεί η υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας του Δήμου Ρήγα ου με το Σωματείο Αναπήρων Ν. ς «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ».

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου, Νασίκας Δημήτριος και ο υπεύθυνος λειτουργίας του , δημοτικός σύμβουλος,  Σκρίμπας Ιωάννης.

Θα ακολουθήσουν από τον πρόεδρο του Σωματείου «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», Μπέλο Πέτρο, τον σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Κωτούλα Αθανάσιο  και την ξοινωνική λειτουργό, Μπριάζνα Θεοδώρα.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η συλλογή από το ΚΕΠ Υγείας, μέσω φορέων, συλλόγων, σχολικών μονάδων & δημοτών – κατοίκων της περιοχής από , τα οποία θα παραδίδονται στο Σωματείο για αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Το πρώτο αμαξίδιο θα δοθεί από το Σωματείο προς εξυπηρέτηση των αναγκών του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου.

Έως τέλος του έτους θα διανεμηθούν σε όλες τις σχολικές μονάδες και τα δημοτικά και κοινοτικά κτίρια ειδικοί κάδοι από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να συλλέγονται καπάκια για τον ανωτέρω σκοπό.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου συνεισφέρει σε δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα που στόχο έχουν την κάλυψη βασικών αναγκών εξυπηρέτησης της καθημερινότητας του κάθε ατόμου.

Με την πρωτοβουλία αυτή θα δοθεί «πνοή» ζωής σε κάθε πρόσωπο που αποζητά την ομαλή διαβίωση του δίχως διακρίσεις και στερήσεις.

Άλλωστε βασικός στόχος του ΚΕΠ Υγείας είναι η ενίσχυση της ς της ς μέσα από την ενημέρωση και τη υποδομών, συνεργασιών και δράσεων ανάλογου χαρακτήρα.

Καλούνται όλοι όσοι έχουν ήδη κάποια επαρκή ποσότητα αποθεμάτων να τα προσκομίσουν τη συγκεκριμένη ημέρα, καθώς αγροτικό όχημα του Δήμου θα βρίσκεται έξω από το χώρο του ΚΑΠΗ Βελεστίνου για να τα συγκεντρώσει.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση