Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Σύμφωνο συνεργασίας ΚΕΠ Υγείας Ρήγα Φεραίου-ΣΔΥ Βόλου Κένταυρος
Σύμφωνο συνεργασίας ΚΕΠ Υγείας Ρήγα Φεραίου-ΣΔΥ Βόλου Κένταυρος

Σύμφωνο συνεργασίας ΚΕΠ Υγείας Ρήγα Φεραίου-ΣΔΥ Βόλου Κένταυρος

Με τη αυτή, το Υγείας ευελπιστεί να ενθαρρύνει τους δημότες στην ενεργό συμμετοχή τους και την υιοθέτηση ενός τρόπου ζωής με πρωταρχικό σκοπό την προάσπιση της υγείας μέσα από την άθληση, την εκγύμναση του σώματος, την νοσημάτων και την διατήρηση της ψυχικής υγείας.

Επίσης έχει ως  σκοπό την του αριθμού συμμετοχής των δημοτών κάθε ηλικίας και ικανότητας σε αθλητικές δραστηριότητες, καθώς και τη μερική αλλαγή του προσανατολισμού του οργανωμένου μαζικού αθλητισμού από τον καθαρό χαρακτήρα του πρωταθλητισμού σε αυτόν του μαζικού αθλητισμού.

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν ενημερωτικές δράσεις για την υγεία και την άσκηση, πεζοπορίες ψυχαγωγικού και ενημερωτικού ταυτόχρονα χαρακτήρα σε όμορφες διαδρομές του Δήμου, θα προγραμματίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, εμπνέοντας και προσελκύοντας τους δημότες σε υγιεινές συνήθειες, όπως η άσκηση.

“Ζώντας σε έναν από τους πιο όμορφους τόπους, ο καθένας οφείλει να προσελκύει τους δημότες να φροντίσουν την σωματική και ψυχική τους υγεία μέσω της άσκησης. Αθλητές, όπως τα μέλη του συλλόγου ΚΕΤΑΥΡΟΣ με το Υγείας θα φροντίζουν μέσω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας για την καλύτερη διοργάνωση όλων των ανωτέρω” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση