Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Σύμφωνο συνεργασίας ΚΕΠ Υγείας Ρήγα Φεραίου-ΣΔΥ Βόλου Κένταυρος
Σύμφωνο συνεργασίας ΚΕΠ Υγείας Ρήγα Φεραίου-ΣΔΥ Βόλου Κένταυρος

Σύμφωνο συνεργασίας ΚΕΠ Υγείας Ρήγα Φεραίου-ΣΔΥ Βόλου Κένταυρος

Σύμφωνο συνεργασίας υπεγράφη την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 μεταξύ του δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, της συντονίστριας του ΚΕΠ Υγείας, Αντωνίας Χασιώτη και του προέδρου του συλλόγου δρομέων υγείας Βόλου, «Κένταυρος», Κωνσταντίνου Κυριαζή,   έχοντας ως αρχή το <<Νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Με τη συνεργασία αυτή, το ευελπιστεί να ενθαρρύνει τους δημότες Ρήγα Φεραίου στην ενεργό συμμετοχή τους και την υιοθέτηση ενός τρόπου ζωής με πρωταρχικό σκοπό την προάσπιση της υγείας μέσα από την άθληση, την εκγύμναση του σώματος, την πρόληψη νοσημάτων και την διατήρηση της ψυχικής υγείας.

Επίσης έχει ως  σκοπό την αύξηση του αριθμού συμμετοχής των δημοτών κάθε ηλικίας και ικανότητας σε αθλητικές δραστηριότητες, καθώς και τη μερική αλλαγή του προσανατολισμού του οργανωμένου μαζικού αθλητισμού από τον καθαρό χαρακτήρα του πρωταθλητισμού σε αυτόν του μαζικού αθλητισμού.

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν ενημερωτικές δράσεις για την και την άσκηση, πεζοπορίες ψυχαγωγικού και ενημερωτικού ταυτόχρονα χαρακτήρα σε όμορφες διαδρομές του Δήμου, θα προγραμματίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, εμπνέοντας και προσελκύοντας τους δημότες σε υγιεινές συνήθειες, όπως η άσκηση.

“Ζώντας σε έναν από τους πιο όμορφους τόπους, ο καθένας οφείλει να προσελκύει τους δημότες να φροντίσουν την σωματική και ψυχική τους μέσω της άσκησης. Αθλητές, όπως τα μέλη του συλλόγου ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ με το θα φροντίζουν μέσω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας για την καλύτερη διοργάνωση όλων των ανωτέρω” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού #3οΔημοτικόΣχολείοΑλμυρού - https://t.co/mwNymi9dZ0 -

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση