Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου για την πορεία και τον σχεδιασμό έργων η Δωροθέα Κολυνδρίνη
Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου για την πορεία και τον σχεδιασμό έργων η Δωροθέα Κολυνδρίνη

Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου για την πορεία και τον σχεδιασμό έργων η Δωροθέα Κολυνδρίνη

Στο πλαίσιο των τακτικών της επισκέψεων σε Δήμους και περιοχές του Νομού Μαγνησίας και των επαφών της με δημάρχους και τοπικούς φορείς, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας, επισκέφθηκε τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Δ. Νασίκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά τα έργα που υλοποίησε και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, έγινε μια συνολική αποτίμηση των έργων που ολοκληρώθηκαν και αυτών που συνεχίζονται, ενώ έγινε ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός νέων έργων στην περιοχή.

Μεταξύ αυτών που συζητήθηκαν ήταν το έργο βελτίωσης του δρόμου από τον οικισμό Βένετου μέχρι την παραλία στη θέση «Κουλούρι», μήκους 2,2 χλμ, προϋπολογισμού 750.000 ευρώ, το έργο συντήρησης-ανάπλασης κεντρικού πεζόδρομου Βελεστίνου προϋπολογισμού 950.000,00€, η συντήρηση-αντικατάσταση-τοποθέτηση νέων συστημάτων αναχαίτισης οδού σε τμήματα εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας ΠΕΜΣ στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, ο καθαρισμός ερεισμάτων-φρεατίων οδικών δικτύων αρμοδιότητας ΠΕΜΣ, η κοπή χόρτων, η συντήρηση οδικού δικτύου και κατακόρυφης σήμανσης ΠΕΜΣ στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, ο καθαρισμός υδατορεμάτων, η εκπόνηση μελέτης της Περιφέρειας Θεσσαλίας που αφορά στην διαπλάτυνση της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας-Βόλου, προϋπολογισμού 1,8 εκ. ευρώ, τα συνεχιζόμενα έργα στη λίμνη Κάρλα, όπως η εκπόνηση υποστηρικτικών μελετών, προϋπολογισμού 318.222,00€. κ.ά.

Στη συζήτηση έγινε αποτίμηση των έργων που έχουν ήδη ολοκληρωθεί στον Δήμο Ρήγα Φεραίου όπως, οι ασφαλτικές εργασίες στο τμήμα του οδικού δικτύου -Βελεστίνου, οι εργασίες για την άμεση αποκατάσταση ζημιών από χιονοπτώσεις και θεομηνία, καθώς και για την άμεση αποκατάσταση ζημιών επαρχιακής οδού Κερασιάς-Καναλίων, η προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο Αγ. Γεωργίου Φερών, η αποκατάσταση γηπέδου Στεφανοβικείου, κ.ά.

Η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη σε σχετικές της δηλώσεις ανέφερε: «και στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, με τη συνεργασία του δημάρχου και των Τοπικών Συμβουλίων γίνονται έργα ουσίας, έργα προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών, έργα που εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους.

Βρισκόμαστε εδώ για να δούμε από κοντά την πορεία των έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, να προγραμματίσουμε και να σχεδιάσουμε νέα έργα στην ευρύτερη περιοχή, με τη σημαντική συμβολή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση