Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου για την πορεία και τον σχεδιασμό έργων η Δωροθέα Κολυνδρίνη
Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου για την πορεία και τον σχεδιασμό έργων η Δωροθέα Κολυνδρίνη

Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου για την πορεία και τον σχεδιασμό έργων η Δωροθέα Κολυνδρίνη

Στο πλαίσιο των τακτικών της επισκέψεων σε Δήμους και περιοχές του Νομού Μαγνησίας και των επαφών της με δημάρχους και τοπικούς φορείς, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων , συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας, επισκέφθηκε τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Δ. Νασίκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά τα έργα που υλοποίησε και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, έγινε μια συνολική αποτίμηση των έργων που ολοκληρώθηκαν και αυτών που συνεχίζονται, ενώ έγινε ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός νέων έργων στην περιοχή.

Μεταξύ αυτών που συζητήθηκαν ήταν το βελτίωσης του δρόμου από τον οικισμό Βένετου μέχρι την παραλία στη θέση «Κουλούρι», μήκους 2,2 χλμ, προϋπολογισμού 750.000 ευρώ, το συντήρησης-ανάπλασης κεντρικού πεζόδρομου Βελεστίνου προϋπολογισμού 950.000,00€, η συντήρηση-αντικατάσταση-τοποθέτηση νέων συστημάτων αναχαίτισης οδού σε εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας ΠΕΜΣ στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, ο καθαρισμός ερεισμάτων-φρεατίων οδικών δικτύων αρμοδιότητας ΠΕΜΣ, η κοπή χόρτων, η συντήρηση οδικού δικτύου και κατακόρυφης σήμανσης ΠΕΜΣ στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, ο καθαρισμός υδατορεμάτων, η εκπόνηση μελέτης της Περιφέρειας Θεσσαλίας που αφορά στην διαπλάτυνση της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας-, προϋπολογισμού 1,8 εκ. ευρώ, τα συνεχιζόμενα έργα στη λίμνη Κάρλα, όπως η εκπόνηση υποστηρικτικών μελετών, προϋπολογισμού 318.222,00€. κ.ά.

Στη συζήτηση έγινε αποτίμηση των έργων που έχουν ήδη ολοκληρωθεί στον Δήμο Ρήγα Φεραίου όπως, οι ασφαλτικές εργασίες στο τμήμα του οδικού δικτύου -Βελεστίνου, οι εργασίες για την άμεση από χιονοπτώσεις και , καθώς και για την άμεση επαρχιακής οδού Κερασιάς-Καναλίων, η προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα στο , η αποκατάσταση γηπέδου Στεφανοβικείου, κ.ά.

Η αντιπεριφερειάρχης σε σχετικές της δηλώσεις ανέφερε: «και στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, με τη συνεργασία του δημάρχου και των Τοπικών Συμβουλίων γίνονται έργα ουσίας, έργα προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών, έργα που εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους.

Βρισκόμαστε εδώ για να δούμε από κοντά την πορεία των έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, να προγραμματίσουμε και να σχεδιάσουμε νέα έργα στην ευρύτερη περιοχή, με τη σημαντική συμβολή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 35χρονης και βρέφους από τις Β. Σποράδες στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZLwth33Q3M -

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

"Αλιεύοντας" την είδηση