Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Στον αγιασμό σχολείων του Δήμου ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας
Στον αγιασμό σχολείων του Δήμου ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας

Στον αγιασμό σχολείων του Δήμου ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας

 

Ο αγιασμός των σχολείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τελέστηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 το πρωί.Ο δήμαρχος  Δημήτρης Νασίκας και ο αντιδήμαρχος παρευρέθηκαν στους Αγιασμούς του Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ Βελεστίνου, ενώ εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής παρευρέθηκαν στον Αγιασμό που τελέστηκε στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου .

Ο κ. Νασίκας ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς «καλή και δημιουργική σχολική χρονιά», με υγεία και δύναμη για το δύσκολο έργο που επιτελούν και πρόσθεσε: «Ξεκινώντας η νέα χρονιά, εύχομαι να έχετε δύναμη στο νέο σας ξεκίνημα και να απολαύσετε το ταξίδι της γνώσης, αποκομίζοντας τα οφέλη και τις δεξιότητες που θα σας οδηγήσουν στην πρόοδο αλλά και θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα σας. Εύχομαι καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς που συμβάλλουν στην απόκτηση γνώσεων και αξιών, καθώς και στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των μαθητών με ευσυνειδησία, με σκοπό την πρόοδο και την πραγματοποίηση των ονείρων τους.»

agiasmos

Οι ευχές του δημάρχου δεν ήταν μόνο για τους μαθητές αλλά και για τους γονείς που κοπιάζουν προκειμένου να δουν τα τους να προοδεύουν, για τους οποίους είπε: «Καλή χρονιά με υπομονή να ευχηθώ και στους γονείς, για την προσπάθεια και τις θυσίες που κάνουν κάθε χρόνο, προκειμένου να προσφέρουν στα παιδιά τους ό,τι θα τους ωφελήσει για το αύριο.»

Για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου επισήμανε πως μέσω των υπηρεσιών και των Σχολικών Επιτροπών του, έχει εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής ώστε να διεξαχθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα η εκπαιδευτική διαδικασία. «Με την άριστη συνεργασία που διακρίνει τη σχέση μας με τα σχολεία έως και σήμερα, θα στηρίξουμε και τη φετινή χρονιά υλικά και ηθικά, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, το χώρο της εκπαίδευσης και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι διευθυντές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και οι σχολικές επιτροπές, ώστε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο η λειτουργία των σχολείων πάντα με σεβασμό και ευαισθησία σε κάθε ζήτημα που ανακύπτει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Στην του Αγιασμού παρευρέθηκαν ο διοικητής του .Τ. Βελεστίνου Στέφανος Καρκάλης, γονείς και εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

  • Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο   #ΑλέξηςΤσίπρας #Βόλος - https://t.co/eRPcmtqTO5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση