Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Στον αγιασμό σχολείων του Δήμου ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας
Στον αγιασμό σχολείων του Δήμου ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας

Στον αγιασμό σχολείων του Δήμου ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας

 

Ο αγιασμός των σχολείων του Δήμου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τελέστηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 το πρωί.Ο δήμαρχος  και ο Νικ. Πρίντζος παρευρέθηκαν στους Αγιασμούς του Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ Βελεστίνου, ενώ εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής παρευρέθηκαν στον Αγιασμό που τελέστηκε στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου .

Ο κ. Νασίκας ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς «καλή και δημιουργική χρονιά», με και δύναμη για το δύσκολο που επιτελούν και πρόσθεσε: «Ξεκινώντας η νέα χρονιά, εύχομαι να έχετε δύναμη στο νέο σας ξεκίνημα και να απολαύσετε το ταξίδι της γνώσης, αποκομίζοντας τα οφέλη και τις δεξιότητες που θα σας οδηγήσουν στην πρόοδο αλλά και θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα σας. Εύχομαι καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς που συμβάλλουν στην απόκτηση γνώσεων και αξιών, καθώς και στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των μαθητών με ευσυνειδησία, με σκοπό την πρόοδο και την πραγματοποίηση των ονείρων τους.»

agiasmos

Οι ευχές του δημάρχου δεν ήταν μόνο για τους μαθητές αλλά και για τους γονείς που κοπιάζουν προκειμένου να δουν τα παιδιά τους να προοδεύουν, για τους οποίους είπε: «Καλή χρονιά με υπομονή να ευχηθώ και στους γονείς, για την προσπάθεια και τις θυσίες που κάνουν κάθε χρόνο, προκειμένου να προσφέρουν στα παιδιά τους ό,τι θα τους ωφελήσει για το αύριο.»

Για τον Δήμο επισήμανε πως μέσω των υπηρεσιών και των Σχολικών Επιτροπών του, έχει εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής ώστε να διεξαχθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα η εκπαιδευτική διαδικασία. «Με την άριστη συνεργασία που διακρίνει τη σχέση μας με τα σχολεία έως και σήμερα, θα στηρίξουμε και τη φετινή χρονιά υλικά και ηθικά, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, το χώρο της εκπαίδευσης και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι διευθυντές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και οι σχολικές επιτροπές, ώστε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο η λειτουργία των σχολείων πάντα με σεβασμό και ευαισθησία σε κάθε ζήτημα που ανακύπτει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Στην του Αγιασμού παρευρέθηκαν ο διοικητής του Α.Τ. Βελεστίνου Στέφανος Καρκάλης, γονείς και εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καλλιεργούσε 82 στρ. με βρώμη στην Κάρλα 31χρονος και συνελήφθη για καταπάτηση - https://t.co/7WdITyGQSA -

  • Τρία έργα 3,9 εκατ. ευρώ εγκρίθηκαν από το «Αντώνης Τρίτσης» στη Θεσσαλία - https://t.co/gnnkwWZy3n -

  • Δύο τροχόσπιτα για τις ανάγκες σεισμόπληκτων οικογενειών - https://t.co/dLjALUBpay -

"Αλιεύοντας" την είδηση