Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Στο ΠΕΒ, το μεγαλύτερο επισκευαστικό εργοστάσιο του Στρατού Ξηράς η Δωροθέα Κολυνδρίνη
Στο ΠΕΒ, το μεγαλύτερο επισκευαστικό εργοστάσιο του Στρατού Ξηράς η Δωροθέα Κολυνδρίνη

Στο ΠΕΒ, το μεγαλύτερο επισκευαστικό εργοστάσιο του Στρατού Ξηράς η Δωροθέα Κολυνδρίνη

Η άψογη με το εργοστάσιο του ΠΕΒ, τον διοικητή του στρατοπέδου κ. Ουρουνίδη, του πολιτικού προσωπικού, του Σωματείου Εργαζομένων και του διοικητικού προσωπικού επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της αεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη στις εγκαταστάσεις.

 

Στην κ. Κολυνδρίνη, που ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των υπερσύγχρονων και νέας γενιάς συστημάτων,  δόθηκε τιμητική πλακέτα και εικόνα με τον Όσιο Δαυϊδ ενώ προηγήθηκε αναλυτική συζήτηση για την στήριξη που έδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας στο εργοστάσιο με αναγκαία έργα όπως ασφαλρώσεις, ενώ σε κάθε ανάγκη πολιτικής ς το προσωπικό ανταποκρίνεται άμεσα για να βοηθήσει τους πολίτες.

Τις ικανότητες και το του 304 Προκεχωρημένου Εργοστάσιου Βάσης (ΠΕΒ) στην τεχνική υποστήριξη, στη συντήρηση και στον εκσυγχρονισμό του ελληνικού αρματικού δυναμικού, εξήρε η αεριφερειάρχης.

«Με έδρα στο , το είναι η ζωντανή απόδειξη της ελληνικής επιμονής, που αντίθετα στους «νόμους» της κακώς εννοούμενης «αγοράς», αποδεικνύει ότι ανεξάρτητα από το πόσο σύγχρονο ή όχι είναι το υλικό που διαθέτει μια στρατιωτική δύναμη, εκείνο που διαδραματίζει τον κύριο λόγο για να υπάρχουν υψηλές διαθεσιμότητες σε μέσα και οπλικά συστήματα είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Έχοντας ξεπεράσει τα 41 χρόνια λειτουργίας, το 304 ΠΕΒ (Προκεχωρήμερνο Εργοστάσιο Βάσεως) στο στρατόπεδο «Παπαϊωάννου Ιωάννη» στο , προσφέρει τεράστιο σε ότι αφορά το αρματικό δυναμικό της χώρας. Το 304 ΠΕΒ αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο επισκευαστικό εργοστάσιο του Στρατού Ξηράς και συγχρόνως ένα από τα μεγαλύτερα, όχι μόνο στον ελλαδικό χώρο, αλλά και στα Βαλκάνια», τόνισε η κ. Κολυνδρίνη.

 

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση