Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Στην επισκευή του 1ου Νηπιαγωγείου Φερών Βελεστίνου συνδράμει το Ίδρυμα Μελά
Στην επισκευή του 1ου Νηπιαγωγείου Φερών Βελεστίνου συνδράμει το Ίδρυμα Μελά

Στην επισκευή του 1ου Νηπιαγωγείου Φερών Βελεστίνου συνδράμει το Ίδρυμα Μελά

Την ικνοποίησή του εξέφρσε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας

Το έργο ς και αναβάθμισης κτηριακών μονάδων νηπιαγωγείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου χρηματοδοτεί το κοινωφελές «Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά για την Προσχολική Αγωγή» , με το ποσό των 21.328, 00 ευρώ. Με το ποσό αυτό θα υλοποιηθεί το έργο της επισκευής του 1ου υ Φερών Βελεστίνου.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρήγα Φεραίου ζήτησε την συνδρομή του Ιδρύματος Μελά σε εργασίες ς και αναβάθμισης των κτηριακών μονάδων τριών νηπιαγωγείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου και συγκεκριμένα : του 1ου υ Φερών Βελεστίνου, το του Νηπιαγωγείου Ριζομύλου, καθώς και του Νηπιαγωγείου Φερών .

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Ιδρύματος κατά την συνεδρίασή της στις 6/11/18 και ενέκρινε το αίτημα και την χρηματοδότηση του έργου της επισκευής του 1ου Νηπιαγωγείου Φερών Βελεστίνου μέχρι του ποσού των 21.328,00 ευρώ, συμπεριλαμομένου του ΦΠΑ κατ' ανώτατο όριο.

Για την εκτέλεση του παραπάνω έργου θα υπογραφεί συμφωνητικό μεταξύ του Δήμου Ρήγα Φεραίου και του Ιδρύματος Μελά.

Το Ίδρυμα θα καταβάλλει στον Δήμο Ρήγα Φεραίου τμηματικώς το παραπάνω ποσό για την πληρωμή των εκτελούμενων εργασιών .

Ο δήμος Ρήγα Φεραίου θα τοποθετήσει με δαπάνη του στην πρόσοψη της νέας αίθουσας μαρμάρινη επιγραφή «Δωρεά Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά για την Προσχολική Αγωγή».

Αντικείμενο του έργου

Το έργο της επισκευής του 1ου Νηπιαγωγείου Φερών Βελεστίνου περιλαμβάνει: υαλοστάσια αλουμινίου με θερμοδιακοπή, δίφυλλα τρίφυλλα ή τετράφυλλα, με το ένα ή και όλα τα φύλλα συρόμενα (επάλληλα), με ή χωρίς σταθερό φεγγίτη, υαλόθυρες ανοιγώμενες αλουμινίου με θερμοδιακοπή, με ή χωρίς φεγγίτη, μονόφυλλες ή δίφυλλες, με υαλοστάσιο και συμπαγές θερμομονωτικό πέτασμα (πάνελ) σε ύψος περίπου 60 εκ. και διπλούς θερμομονωτικούς –ηχομονωτικούς ανακλαστικούς υαλοπίνακες συνολικού πάχους 28 mm.

Επίσης θα γίνουν χρωματισμοί επί επιφανειών επιχρισμάτων με χώματα υδατικής διασποράς, ακρυλικής στυρενιοακρυλικής ή πολυβινυλικής βάσεως, θα τοποθετηθεί αναλογικός καυστήρας για 200.00Kcal/h διβάθμιας λειτουργίας με ανάμειξη αέρα /αερίου στην κεφαλή, γαλισμένη σιδηροσωλήνα ΕΛΟΤ ΕΝ 10255 διαμέτρου 3 in και ηλεκτρολογικές συνδέσεις και του καυστήρα.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας ευχαριστεί την πρώην υφυπουργό Ζέττα Μακρή για την παρέμβασή της ώστε να τύχει χρηματοδότησης το έργο συντήρησης και αναβάθμισης κτηριακών μονάδων νηπιαγωγείων του Δήμου και συγκεκριμένα του 1ου Νηπιαγωγείου Φερών Βελεστίνου.
Επιπλέον χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι κοινωφελή ιδρύματα συνδράμουν οικονομικά ώστε να υλοποιούνται δράσεις και έργα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση