Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Στη δράση «Let’s do it Greece» ο Δήμος Ρήγα Φεραίου
Στη δράση «Let’s do it Greece» ο Δήμος Ρήγα Φεραίου

Στη δράση «Let’s do it Greece» ο Δήμος Ρήγα Φεραίου

Ο Δήμος πρόκειται να συμμετάσχει στην εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Let's do it Greece», η οποία πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και την πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε όλο τον κόσμο, η οποία ξεκίνησε από νέα παιδιά, μαθητές περιβαλλοντικής ομάδας σχολείου, που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη συντονίζονται και καθαρίζουν τις χώρες τους, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να περάσουν το της ς και της διατήρησης ενός καθαρού περιβάλλοντος.

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, συντονιζόμαστε ταυτόχρονα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, για να διαδώσουμε το της συνεργασίας και του εθελοντισμού σε ολόκληρη τη χ και να πραγματοποιήσουμε εθελοντικές , εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.

Στην προσπάθειά μας αυτή αρωγούς θέλουμε όλους τους φορείς, τους συλλόγους, τα σχολεία της περιοχής, αλλά και τον καθέναν μας χωριστά.

Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στη διατήρηση και την του περιβάλλοντος.

Σας απευθύνουμε λοιπόν κάλεσμα, ώστε να στηρίξετε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι.

Οι προτεινόμενες δράσεις αφορούν στον καθαρισμό των αύλειων χώρων των σχολείων, των πάρκων, των πλατειών, των παραλιών, των αλσυλλίων και τον καθαρισμό όποιου άλλου χώρου προκύψει από τη συνεργασία όλων σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο .

Ήδη το Δημοτικό σχολείο Στεφανοβικείου (μαθητές και ), σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Κάρλας θα συμμετάσχουν στη δράση και θα προβούν στον καθαρισμό της Λίμνης Κάρλας.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας δήλωσε σχετικά: “ Η Δημοτική Αρχή , ευαισθητοποιημένη σε θέματα περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής και ο Δήμος γενικότερα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους δράσεις και συνεισφέρουν όπου χρειαστεί .

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του «Let's do it Greece» www.letsdoitgreece.org, για να μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική αυτή καμπάνια.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία δημάρχου ( στο τηλέφωνο ς 2525350211 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για περαιτέρω διευκρινίσεις και συνεννόηση για τα σημεία καθαρισμού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση