Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Στη δράση «Let’s do it Greece» ο Δήμος Ρήγα Φεραίου
Στη δράση «Let’s do it Greece» ο Δήμος Ρήγα Φεραίου

Στη δράση «Let’s do it Greece» ο Δήμος Ρήγα Φεραίου

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου πρόκειται να συμμετάσχει στην εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Let’s do it Greece», η οποία πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και την πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε όλο τον κόσμο, η οποία ξεκίνησε από νέα παιδιά, μαθητές περιβαλλοντικής ομάδας σχολείου, που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη συντονίζονται και καθαρίζουν τις χώρες τους, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να περάσουν το της προστασίας και της διατήρησης ενός καθαρού περιβάλλοντος.

Την 7 Απριλίου 2019, συντονιζόμαστε ταυτόχρονα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, για να διαδώσουμε το της συνεργασίας και του εθελοντισμού σε ολόκληρη τη χώρα και να πραγματοποιήσουμε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.

Στην προσπάθειά μας αυτή αρωγούς θέλουμε όλους τους , τους συλλόγους, τα της περιοχής, αλλά και τον καθέναν μας χωριστά.

Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στη διατήρηση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Σας απευθύνουμε λοιπόν κάλεσμα, ώστε να στηρίξετε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, την 7 Απριλίου 2019, από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι.

Οι προτεινόμενες δράσεις αφορούν στον καθαρισμό των αύλειων χώρων των σχολείων, των πάρκων, των πλατειών, των παραλιών, των αλσυλλίων και τον καθαρισμό όποιου άλλου χώρου προκύψει από τη όλων σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο .

Ήδη το σχολείο Στεφανοβικείου (μαθητές και ), σε με τον Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Κάρλας θα συμμετάσχουν στη δράση και θα προβούν στον καθαρισμό της Λίμνης Κάρλας.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας δήλωσε σχετικά: “ Η Δημοτική Αρχή , ευαισθητοποιημένη σε και ποιότητας ζωής και ο Δήμος γενικότερα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους δράσεις και συνεισφέρουν όπου χρειαστεί .

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του «Let’s do it Greece» www.letsdoitgreece.org, για να μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική αυτή καμπάνια.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία δημάρχου ( στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2525350211 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για περαιτέρω διευκρινίσεις και συνεννόηση για τα σημεία καθαρισμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ποσό 106 εκ. ευρώ από τους #ΚΑΠ στους Δήμους της Μαγνησίας #ΚΑΠ - https://t.co/Z0nlDVcftk -

  • Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία: Ανεπεξέργαστα #λύματα και βαρέα μέταλλα εντοπίστηκαν στο Αγκρίστρι… - https://t.co/68GnGTbqRb -

  • Ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό και την ασφάλεια στο διαδίκτυο στο Βόλο - https://t.co/6k1NftGqEZ… -

"Αλιεύοντας" την είδηση