Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Στη δράση «Let’s do it Greece» ο Δήμος Ρήγα Φεραίου
Στη δράση «Let’s do it Greece» ο Δήμος Ρήγα Φεραίου

Στη δράση «Let’s do it Greece» ο Δήμος Ρήγα Φεραίου

Ο ήγα Φεραίου πρόκειται να συμμετάσχει στην εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητος «Let's do it Greece», η οποία πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και την πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε όλο τον κόσμο, η οποία ξεκίνησε από νέα παιδιά, περιβαλλοντικής ομάδας σχολείου, που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη συντονίζονται και καθαρίζουν τις χώρες τους, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να περάσουν το της προστασίας και της διατήρησης ενός καθαρού περιβάλλοντος.

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, συντονιζόμαστε ταυτόχρονα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, για να διαδώσουμε το της συνς και του εθελοντισμού σε ολόκληρη τη χώρα και να πραγματοποιήσουμε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.

Στην προσπάθειά μας αυτή αρωγούς θέλουμε όλους τους φορείς, τους συλλόγους, τα σχολεία της περιοχής, αλλά και τον καθέναν μας χωριστά.

Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στη διατήρηση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Σας απευθύνουμε λοιπόν κάλεσμα, ώστε να στηρίξετε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι.

Οι προτεινόμενες δράσεις αφορούν στον καθαρισμό των αύλειων χώρων των σχολείων, των πάρκων, των πλατειών, των παραλιών, των αλσυλλίων και τον καθαρισμό όποιου άλλου χώρου προκύψει από τη συν όλων σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο .

Ήδη το Δημοτικό σχολείο Στεφανοβικείου (μαθητές και δάσκαλοι), σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης ς θα συμμετάσχουν στη δράση και θα προβούν στον καθαρισμό της Λίμνης ς.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας δήλωσε σχετικά: “ Η Δημοτική Αρχή , ευαισθητοποιημένη σε θέματα περιβάλλοντος και ποιότητας ς και ο Δήμος γενικότερα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους δράσεις και συνεισφέρουν όπου χρειαστεί .

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του «Let's do it Greece» www.letsdoitgreece.org, για να μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική αυτή καμπάνια.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία δημάρχου ( στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2525350211 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για περαιτέρω διευκρινίσεις και συνεννόηση για τα σημεία καθαρισμού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση