Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Σεμινάριο με θέμα την αναπτυξιακή εκπαίδευση
Σεμινάριο με θέμα την αναπτυξιακή εκπαίδευση

Σεμινάριο με θέμα την αναπτυξιακή εκπαίδευση

Στο πλίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος

Ο Φορέας Πολιτισμού και Επιστημών “Δίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” υλοποιεί ένα μέρος του έργου -Πρόγραμμα Europe Aid της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο οποίο συμμετέχουν εταίροι από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες (συντονιστής Φορέας από την Ισπανία) και επιχειρεί την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με αναπτυξιακά εμπόδια και με την προώθηση της Αναπτυξιακής Εκπαίδευσης (ΑΕ) σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και υλοποιείται για την Ελλάδα από το Πανεπιστήμιο ς.

Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο της λίμνης Κάρλας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος αυτού ,ήδη πραγματοποιούνται τηλεοπτικές εκπομπές , ημερίδες, , βιωματικά εργαστήρια, συνεργασίες με εκπαιδευτικούς και γονείς, με εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ ετοιμάζονται ντοκιμαντέρ και άλλες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Για τους παραπάνω λόγους το Δίκτυο “Περραι” , το ΚΠΕ Μακρυνίτσας και το ΚΕΜΕΒΟ, συνδιοργανώνουν μαζί το Πανεπιστήμιο ς και το Δίκτυο Θεσσαλίας επιμορφωτικό σεμινάριο:«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
Περιβάλλον και Ανάπτυξη, Το οικοσύστημα της Κάρλας ως πόλος οικοτουριστικής ανάπτυξης».

Οι δραστηριότητες του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν στις 18 Μαρτίου 2017 στις 9.00 π.μ. . -14.30. στο Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού- ΚΕΜΕΒΟ στα ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση