Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Σεμινάριο με θέμα την αναπτυξιακή εκπαίδευση
Σεμινάριο με θέμα την αναπτυξιακή εκπαίδευση

Σεμινάριο με θέμα την αναπτυξιακή εκπαίδευση

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Rural DEAR Agenda

Ο Φορέας Πολιτισμού και Επιστημών “Δίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” υλοποιεί ένα μέρος του έργου Rural DEAR Agenda-Πρόγραμμα Europe Aid της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο οποίο συμμετέχουν εταίροι από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες (συντονιστής Φορέας από την ) και επιχειρεί την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με αναπτυξιακά εμπόδια και με την προώθηση της Αναπτυξιακής Εκπαίδευσης (ΑΕ) σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και υλοποιείται για την Ελλάδα από το .

Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο της ς ς

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος αυτού ,ήδη πραγματοποιούνται τηλεοπτικές εκπομπές , ημερίδες, συνέδρια , βιωματικά εργαστήρια, συνεργασίες με εκπαιδευτικούς και γονείς, με εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών και της Τοπικής Αυτος, ενώ ετοιμάζονται ντοκιμαντέρ και άλλες δράσεις ς και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Για τους παραπάνω λόγους το Δίκτυο “Περραι” , το ΚΠΕ Μακρυνίτσας και το ΚΕΜΕΒΟ, συνδιοργανώνουν μαζί το και το Δίκτυο ΜΚΟ Θεσσαλίας επιμορφωτικό σεμινάριο:«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
Περιβάλλον και Ανάπτυξη, Το οικοσύστημα της Κάρλας ως πόλος οικοτουριστικής ς».

Οι δραστηριότητες του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν στις 18 Μαρτίου στις 9.00 π.μ. . -14.30. στο Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού- ΚΕΜΕΒΟ στα Κανάλια Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση