Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Σεμινάριο με θέμα την αναπτυξιακή εκπαίδευση
Σεμινάριο με θέμα την αναπτυξιακή εκπαίδευση

Σεμινάριο με θέμα την αναπτυξιακή εκπαίδευση

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Rural DEAR Agenda

Ο Φορέας Πολιτισμού και Επιστημών “Δίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” υλοποιεί ένα μέρος του έργου Rural DEAR Agenda-Πρόγραμμα Europe Aid της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο οποίο συμμετέχουν εταίροι από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες (συντονιστής Φορέας από την Ισπανία) και επιχειρεί την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με αναπτυξιακά εμπόδια και με την προώθηση της Αναπτυξιακής Εκπαίδευσης (ΑΕ) σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και υλοποιείται για την Ελλάδα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο της λίμνης Κάρλας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος αυτού ,ήδη πραγματοποιούνται τηλεοπτικές εκπομπές , ημερίδες, συνέδρια , βιωματικά εργαστήρια, συνεργασίες με εκπαιδευτικούς και γονείς, με εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ ετοιμάζονται ντοκιμαντέρ και άλλες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Για τους παραπάνω λόγους το Δίκτυο “Περραιβία” , το ΚΠΕ Μακρυνίτσας και το ΚΕΜΕΒΟ, συνδιοργανώνουν μαζί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Δίκτυο ΜΚΟ Θεσσαλίας επιμορφωτικό σεμινάριο:«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
Περιβάλλον και Ανάπτυξη, Το οικοσύστημα της Κάρλας ως πόλος οικοτουριστικής ανάπτυξης».

Οι δραστηριότητες του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν στις 18 Μαρτίου 2017 στις 9.00 π.μ. . -14.30. στο Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού- ΚΕΜΕΒΟ στα Κανάλια Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωνοϊός: Αυξήθηκαν στους 78 οι ασθενείς στις ΜΕΘ, επτά ακόμη νεκροί - https://t.co/ju3SHelYy5 -

  • Ο Κων/νος Τσαρσιταλίδης στο Πανευρωπαϊκό Online Σκακιστικό Πρωτάθλημα Νέων - https://t.co/ytKy4N0i7u -

  • Ο Αλ. Μεϊκόπουλος για τις καταστροφές στον Αλμυρό από τον Ιανό - https://t.co/joG9zYh7Cl -

"Αλιεύοντας" την είδηση