Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Σε σύγχρονο χώρο ιατρικών εξετάσεων μετατράπηκε το Πολύκεντρο Αερινού
Σε σύγχρονο χώρο ιατρικών εξετάσεων μετατράπηκε το Πολύκεντρο Αερινού

Σε σύγχρονο χώρο ιατρικών εξετάσεων μετατράπηκε το Πολύκεντρο Αερινού

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΚΕ.Π Υγείας, στo πλαίσιo της καμπάνιας «Η πρόληψη σώζει..», πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 από τις 10:00 π.μ. έως τις 15:00, στο χώρο του πολύκεντρου Αερινού Δήμου Ρήγα Φεραίου, σειρά προληπτικών εξετάσεων.

Ιατροί από το κέντρο αποκατάστασης του Βόλου «Κένταυρος» με τη συμβολή του διευθυντή του Κέντρου κ. Καφενταράκη μετέτρεψαν το Αερινού σε σύγχρονο χώρο διενέργειας ιατρικών εξετάσεων, δίνοντας την ευκαιρία σε δημότες της ευρύτερης περιοχής Αερινού, και Περιβλέπτου να εξεταστούν δωρεάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως περίπου 50 συνδημότες επωφελήθηκαν σειρά δωρεάν προληπτικών εξετάσεων (σπιρομετρήσεις, υπέρηχο καρδιάς και εξέταση) από εξειδικευμένους ιατρούς, την πνευμονολόγο Ε. Παπαγεωργίου, τον καρδιολόγο Π. Πρίνο, τον ουρολόγο Α. Ζαχαρίου, τη φυσίατρο Στ. Παπακώστα, τον βιοπαθολόγο Π. Παπαϊωάννου και τον παθολόγο Δ. Καπνιά πραγματοποιώντας ένα πλήρες check up.

Ο υπεύθυνος λειτουργίας του ΚΕ.Π. υγείας και δημοτικός σύμβουλος Σκρίμπας Ιωάννης δήλωσε: «Από τις αρχές του 2018 ξεκινήσαμε την καμπάνια «Η πρόληψη σώζει …» με σκοπό την ευαισθητοποίηση του δημότη στην πρόληψη υγείας. Παρατηρούμε πως σε κάθε κάλεσμα μας όλο και περισσότερος κόσμος προσέρχεται και απολαμβάνει τις ιατρικές υπηρεσίες των ειδικών επιστημών υγείας.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία πρόληψης υγείας, καθώς και οι προηγούμενες που διενεργήθηκαν σε χωριά του Δήμου μας δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν εάν εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα του Βόλου δεν υποστήριζαν την ενέργεια αυτή με το ιατρικό τους επιτελείο αλλά και με τον υλικό τους εξοπλισμό, γι’ αυτό νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου.
Αποχαιρετώντας το έτος ολοκληρώνουμε την συγκεκριμένη καμπάνια υγείας, θέτοντας τις βάσεις για το 2019 δίπλα στις ανάγκες των δημοτών».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

  • Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να αρχίσουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα social media; - https://t.co/lGAOup87kt -

"Αλιεύοντας" την είδηση