Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Σε ηλικία 57 ετών απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του Ρ. Φεραίου Γιώργος Καλόγηρος 
Σε ηλικία 57 ετών απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του Ρ. Φεραίου Γιώργος Καλόγηρος 

Σε ηλικία 57 ετών απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του Ρ. Φεραίου Γιώργος Καλόγηρος 

Σε ηλικία 57 ετών έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου ιώργος Καλόγηρος  από ανακοπή στο νοσοκομείο του Βόλου.

Ο θάνατος του ιώργου Καλόγηρου αποτελεί σοκ, αφού ήταν ένας ιδιαίτερα δραστήριος και αγαπητός άνθρωπος, με κοινωνική δραστηριότητα, με κορυφαία την ανάμιξή του με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, το Ρήγα Φεραίο, του οποίου ήταν πρόεδρος.

Λίγη πριν διασκέδαζε στη πλατεία του υ σε για τα «Ρήγεια» 2016 όπου αισθάνθηκε αδιαθεσία. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πολλαπλές ανακοπές.

Ο εκλιπών είχε αδελφή τη Μίνα Καλογήρου, δικηγόρο και πρώην Αντιδήμαρχο Βόλου. Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει δυο παιδιά.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα Σάββατο 27/8 ενώ η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στις 5:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναού Αγ,Κωνσταντίνου & Αγ. Ελένης στο .

 

Στην ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου αναφέρεται:

«Το πιο σκληρό της πρόσωπο επέλεξε να δείξει η μοίρα για ακόμα μία φορά. Από σήμερα τα ξημερώματα ο αγαπημένος μας Γιώργος Καλόγηρος, ο πρόεδρος όπως όλοι μας τον φωνάζαμε , δεν είναι πια μαζί μας.
Έφυγε εντελώς ξαφνικά, χαμογελαστός όπως ήταν πάντα και αποτελώντας την ψυχή της παρέας.

Καλό ταξίδι πρόεδρε και σε ευχαριστούμε για όλα».

Η ΕΠΣΘ

H Διοίκηση της ΕΠΣ ς και ο Πρόεδρός της επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο και εντελώς αιφνίδιο θάνατο του πρώην Προέδρου του ΑΣ Ρήγα Φεραίου Γεωργίου Καλόγηρου και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην του άτυχου εκλιπόντος.Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως νιώθει την ανάγκη να εκφράσει εγκάρδια τα συλλυπητήρια του στην του πατριώτη Περιβολιώτη, πρώην μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου, Γεωργίου Καλόγηρου, που ξαφνικά «έφυγε» από κοντά τους τόσο πρόωρα.Εκφράζουνε την συμπαράσταση τους και στήριξη στους οικείους του.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού και όλη η αθλητική οικογένεια της περιοχής μας, στο θλιβερό άκουσμα του θανάτου του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ..ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ, εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην οικογένειά του, στους δικούς του ανθρώπους και στο αγαπημένο του Σωματείο του, που τόσα πρόσφερε και γνώρισε επιτυχίες μαζί του..παράγοντας που θα λείψει από τον τοπικό αθλητισμό..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ.

"Αλιεύοντας" την είδηση