Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Σε εξέλιξη η βιοκλιματική ανάπλαση του κεντρικού πεζοδρόμου του Βελεστίνου
Σε εξέλιξη η βιοκλιματική ανάπλαση του κεντρικού πεζοδρόμου του Βελεστίνου

Σε εξέλιξη η βιοκλιματική ανάπλαση του κεντρικού πεζοδρόμου του Βελεστίνου

Σε εξέλιξη βρίσκοντι πό την Θεσσαλίας οι εργασίες για την αρχιτεκτονική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του κεντρικού πεζόδρομου του Βελεστίνου.

Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί η φωτιστικών, πλακών πεζοδρόμου και αστικού εξοπλισμού, οι εκσ για τη διαμόρφωση των επιπέδων και θεμελίων για την όδευση των δικτύων ς, ύδρευσης και αποχέτευσης και τη διαμόρφωση των παρτεριών, οι υποβάσεις δαπεδοστρώσεων, οι δαπεδοστρώσεις με κυβόλιθους τσιμέντου διαστάσεων, οι δαπεδοστρώσεις με ακανόνιστες πλάκες φυσικών λίθων, οι δαπεδοστρώσεις με συνδυασμό πλακιδίων μαρμάρου, οι χαράξεις δαπεδοστρώσεων με συνδυασμό πλακών μαρμάρου και κυβολίθων, η διαμόρφωση ξύλινου δαπέδου και η επικάλυψη με κρύσταλλα ειδικών προδιαγραφών στην περιοχή της υφιστάμενης τάφρου αρχαιοτήτων.

Για την ολοκλήρωση του έργου απομένουν οι εργασίες τοποθέτησης φωτιστικών εξωτερικών χώρων, κατασκευής ξύλινων καθιστικών με βάσεις από εμφανές οπλισμένο σκυρόδεμα, η τοποθέτηση κάδων κυλινδρικής μορφής, οι φυτεύσεις φυλλοβόλων και αειθαλών δέντρων και η κατασκευή δικτύου άρδευσης για τη βλάστηση.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 950.000 και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων της ς. «Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. ς Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες έχουμε σε εξέλιξη ένα έργο ουσίας που αλλάζει την εικόνα στο κέντρο του Βελεστίνου. Συνεχίζουμε να χρηματοδοτούμε και να υλοποιούμε έργα που ικανοποιούν τις ανάγκες των ανθρώπων, εκσυγχρονίζοντας το δημόσιο χώρο ώστε να είναι πιο ελκυστικός, πιο λειτουργικός, πιο πράσινος και ς στο περιβάλλον» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση