Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες του Δήμου Ρήγα Φεραίου λόγω κορωναϊού
Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες του Δήμου Ρήγα Φεραίου λόγω κορωναϊού

Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες του Δήμου Ρήγα Φεραίου λόγω κορωναϊού

Σε κθημερινή εγρήγορση βρίσκοντι οι Καθαριότητας, Πρασίνου και Τεχνικών Έργων στον Δήμο Ρήγα Φεραίου με τους εργαζόμε να εργάζονται συστηματικά στην πρώτη γραμμή όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας και κατά τις ημέρες του Πάσχα, προκειμένου να μην υπάρξει καμία Τοπική Κοινότητα του Δήμου, δίχως την κάλυψη των βασικών υγειονομικών υπηρεσιών.

Ο , Δημήτρης ασίκας, δήλωσε σχετικά:« Οι εργαζόμενοι του τομέα Καθαριότητας και Πρασίνου και οι εργαζόμενοι στην υλοποίηση έργων του Δήμου μας, αποτελούν τους αφανείς ήρωες των ημερών που διανύουμε, οι οποίοι καθημερινά και, παρά την επικινδυνότητα της κατάστασης που βιώνουμε, με ευσυνειδησία εργάζονται για την εξυπηρέτηση όλων και φροντίζουν για την και την καθαριότητα του δήμου μας, ώστε να καλύπτονται καθημερινά ζητήματα διαβίωσης των δημοτών.

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για όλα τα παραπάνω, όπως, επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αρμόδιους αντιδημάρχους, Καθαριότητας, Πρασίνου και Τεχνικών Έργων, που καθημερινά είναι παρόντες στα τρέχοντα θέματα του δήμου, συντονίζουν και αποκαθιστούν άμεσα κάθε πρόβλημα που απασχολεί τους δημότες, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ς των πολιτών.

Θα ήθελα να τονίσω ότι ως Δημοτική Αρχή κληθήκαμε να διαχειριστούμε μια πρωτόγνωρη και έναν αόρατο και επικίνδυνο εχθρό που άλλαξε τις μας. Η ευθύνη μας είναι τεράστια. Προχωρήσαμε σε μέτρα που θεωρήσαμε αναγκαία για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και θέσαμε τις υπηρεσίες του δήμου σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα.»

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση