Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Σε ετοιμότητα ο Δήμος Ρ. Φεραίου ενόψει κακοκαιρίας
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Ρ. Φεραίου ενόψει κακοκαιρίας

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Ρ. Φεραίου ενόψει κακοκαιρίας

Σε πλήρη ετοιμότητ είνι τα μέλη και οι του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Ρήγα Φεραίου, για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένεται κύμα κακοκαιρίας με χαμηλές θερμοκρασίες και για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων στο Δήμο, συστήνεται στους δημότες, κυρίως στους ηλικιωμέ, να αποφεύγουν τις άσκοπες και την κυκλοφορία σε όλη την έκταση του Δήμου Ρήγα Φεραίου, να μην αφήνουν τα οχήματά τους σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, ώστε να μην εμποδίζεται η διέλευση μηχανημάτων και οχημάτων του δήμου, να είναι εφοδιασμένοι με , να επιδεικνύεται ιδιαίτερη προσοχή σε επικίνδυνα ολισθηρά σημεία (δημιουργία παγετού).

Επίσης να αποφεύγονται οι αγροτικές σε κατάσταση έντονης κακοκαιρίας, ενώ οι κτηνοτρόφοι καλούνται να προετοιμάσουν επαρκείς τητες τροφής και νερού στα ποιμνιοστάσιά τους για διάρκεια τριών ημερών.
Όσοι δημότες διαμένουν σε δύσβατα σημεία να εξοπλιστούν με τα κατάλληλα μέσα (φτυάρια κ.λπ.)

ια οποιαδήποτε πληροφορία και αντιμετώπιση προτος καλείτε στα τηλέφωνα:6976614866, Δημήτριος Παλληκάρης, εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, 6944203574, Σταύρος Χατζής, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση