Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » “Ημέρες Ψυχολογίας”  στον Δήμο Ρήγα Φεραίου
“Ημέρες Ψυχολογίας”  στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

“Ημέρες Ψυχολογίας”  στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

«Ημέρες Ψυχολογίας» ξεκινούν στο Δήμο σε συνέχεια του περσινού κύκλου έχοντας ως στόχο την ευαισθητο του κοινού σε θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας του πληθυσμού.

Οι κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις έχουν επηρεάσει όλους  (;) και τον καθέναν ξεχωριστά. Σκοπός   είναι να αναζητήσουν λύσεις και απαντήσεις μέσα από μια προσέγγιση θετικής ς και ψυχολογίας.

Η πρώτη ξεκινά από το , το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 5.00 το απόγευμα στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: “Όταν πονάει η ψυχή, το σώμα νοσεί: Ψυχοσωματικά συμτα και αυτοάνοσα νοσήματα” με ομιλήτρια την Ανδριανή Μητροπούλου , ψυχολόγο – εκπ. σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.

Η συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προς της δημόσιας υγείας του Δήμου Αντωνία Χασιώτη αναφέρει χαρακτηριστικά: « Προγραμματίζουμε ανάλογες δράσεις και σε άλλες κοινότητες του Δήμου μας θεωρώντας ότι η σωματική και η είναι αλληλένδετες.

Πρέπει να αναγνωρίζουμε και να κατανοήσουμε τους κυριότερους μηχανισμούς που επηρεάζουν τον συναισθηματικό μας κόσμο και την ψυχική μας υγεία.

Οι ειδικοί υγείας μέσα από ανάλογες δράσεις θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις αυτές και να τις προλάβουμε πολλές φορές φροντίζοντας τον εαυτό μας καλύτερα.  Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση