Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ / “Ημέρες Ψυχολογίας”  στον Δήμο Ρήγα Φεραίου
“Ημέρες Ψυχολογίας”  στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

“Ημέρες Ψυχολογίας”  στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

«Ημέρες Ψυχολογίας» ξεκινούν στο Δήμο Ρήγα Φεραίου σε συνέχεια του περσινού κύκλου έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας του πληθυσμού.

Οι κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις έχουν επηρεάσει όλους  (;) και τον καθέναν ξεχωριστά. Σκοπός   είναι να αναζητήσουν λύσεις και απαντήσεις μέσα από μια προσέγγιση θετικής σκέψης και ψυχολογίας.

Η πρώτη συνάντηση ξεκινά από το Βελεστίνο, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 5.00 το απόγευμα στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: “Όταν πονάει η ψυχή, το σώμα νοσεί: Ψυχοσωματικά συμπτώματα και αυτοάνοσα νοσήματα” με ομιλήτρια την Ανδριανή Μητροπούλου , ψυχολόγο – εκπ. σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.

Η συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου Αντωνία Χασιώτη αναφέρει χαρακτηριστικά: « Προγραμματίζουμε ανάλογες δράσεις και σε άλλες κοινότητες του Δήμου μας θεωρώντας ότι η σωματική και η ψυχική υγεία είναι αλληλένδετες.

Πρέπει να αναγνωρίζουμε και να κατανοήσουμε τους κυριότερους μηχανισμούς που επηρεάζουν τον συναισθηματικό μας κόσμο και την ψυχική μας υγεία.

Οι ειδικοί επαγγελματίες υγείας μέσα από ανάλογες δράσεις θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις αυτές και να τις προλάβουμε πολλές φορές φροντίζοντας τον εαυτό μας καλύτερα.  Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αντώνης Χαϊμαντάς: Το νέο αστέρι του βολιώτικου μπάσκετ #ΑντώνηςΧαϊμαντάς - https://t.co/LTQUF1yDla -

  • Λαμπρή η Πανήγυρη της Αγίας Κυριακής στον Βόλο - https://t.co/3SYMKe9VJX -

  • Τη Δευτέρα ξεκινούν οι Θερινές Εκπτώσεις - https://t.co/2Jhqjacvrz -

"Αλιεύοντας" την είδηση