Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας της Ε.Ο. Βόλου – Βελεστίνου λόγω εργασιών
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας της Ε.Ο. Βόλου – Βελεστίνου λόγω εργασιών

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας της Ε.Ο. Βόλου – Βελεστίνου λόγω εργασιών


Με απόφαση της διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας της Επαρχιακής Οδού Βόλου- Βελεστίνου μέχρι 21 Ιουλίου, λόγω εργασιών.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στην είσοδο του οικισμού Βελεστίνου καθώς κι εντός του οικισμού και συγκεκριμένα της οδού Υπερείας Κρήνης, μεταξύ των οδών Ρήγα Φεραίου και Κωνσταντίνου Καραμανλή, της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή , μεταξύ των οδών Υπερείας Κρήνης και Φερρών, της οδού Ηρ. Βελεστηνιωτών Αλβανικού Έπους , μεταξύ των οδών Φερρών και Πολυτεχνείου, της ανώνυμης οδού , μεταξύ των οδών Ηρ. Βελεστηνιωτών Αλβανικού Έπους και Παπάγου, στ)της οδού Παπάγου, μεταξύ των οδών άνευ ονόματος και Συντρόφων Ρήγα Φεραίου, της οδού Συντρόφων Ρήγα Φεραίου, μεταξύ των οδών Παπάγου και Κωστή Παλαμά και της οδού Κωστή Παλαμά, μεταξύ των οδών Ρήγα Φεραίου και ανώνυμης οδού, για χρονικό διάστημα από σήμερα Τρίτη έως 21 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή και καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω ασφαλτικών εργασιών και διαγράμμισης οδοστρώματος, και καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω ασφαλτικών εργασιών και διαγράμμισης οδοστρώματος.

Η κίνηση των οχημάτων για την είσοδο στον οικισμό Βελεστίνου θα διεξάγεται κάτω από την γέφυρα της Α/Δ ΠΑΘΕ στην παράπλευρη οδό.

Η ανάδοχος εταιρεία επιφορτίζεται με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης καθώς και τη λήψη κάθε απαιτούμενου μέτρου, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου - https://t.co/CQyqgRjHEt -

  • Ακυβέρνητο σκάφος ανοιχτά της Σκιάθου - https://t.co/P3MZbr9LE3 -

  • Μέχρι 1η Σεπτεμβρίου υπογραφή συμφωνίας για χρήση του σταδίου Νεάπολης από Ολυμπιακό και Νίκη… - https://t.co/aiY83cJ7Gh -

"Αλιεύοντας" την είδηση