Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό Βόλου – Βελεστίνου, λόγω εργασιών
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό Βόλου – Βελεστίνου, λόγω εργασιών

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό Βόλου – Βελεστίνου, λόγω εργασιών

Απόφση γι προσωρινή διακοπή της , στην λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής ισόπεδης ς στην είσοδο του εργοστασίου της ΒΙΟΛΑΡ Α.Ε., κατά την χρονική περίοδο από 04/10/2016 και 08.00 έως 08/10/2016 και 17.00, εκδόθηκε από τον  Διευθυντή της Ι. Τόλια.
Σύμφωνα με την απόφαση, η κίνηση των οχημάτων στην κατεύθυνση από Βόλο προς Βελεστίνο θα διεξάγεται από την Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας, μέσω της εξόδου προς Χλόη – Βελεστίνο (2η έξοδος), καταργούμενης της εξόδου για Αγ. Γεώργιο – Βελεστίνο (1η έξοδος), χωρίς να επηρεάζεται η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση από Βόλο για Αγ. Γεώργιο.
Η κίνηση των οχημάτων στην κατεύθυνση από Βελεστίνο προς Βόλο και Αγ. Γεώργιο θα διεξάγεται από την Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας. – Η κίνηση των οχημάτων που εξέρχονται από τη Ν.Ε.Ο. ΠΑΘΕ (ρεύμα προς Θεσσαλονίκη) με κατεύθυνση το Βελεστίνο θα διεξάγεται από την Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας, (έξοδος Βελεστίνου – κίνηση αριστερά προς Λάρισα – αναστροφή – είσοδος στην Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας – έξοδος προς Χλόη – Βελεστίνο) .
 Με μέριμνα της ανάδοχου των εργασιών, θα πρέπει να τοποθετηθεί κατάλληλη σήμανση και 24ωρη φύλαξη. Για την της όταν θα διέρχονται συρμοί από την Ισόπεδη θα τοποθετηθούν ηχοφωτεινά σήματα, καθώς και τα εκπαιδευτεί από τον ΟΣΕ ικανός αριθμός ατόμων της ΒΙΟΛΑΡ Α.Ε. οι οποίοι θα προβαίνουν στην φύλαξη της Ισόπεδης Διάβασης για την ασφάλεια των τροχοφόρων.
Η ισχύς της απόφασης, αρχίζει με μέριμνα της κατασκευάστριας εταιρείας, σε συνεργασία με το Α.Τ. Βελεστίνου και Τ.Τ. Βόλου, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 3542/2007 (Α-50).
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση