Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου

Με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Ι. Τόλια, αποφασίστηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου (Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος) από τη χ/θ 0+489 έως τη χ/θ 3+489, κατά το χρονικό διάστημα από 13-02-2017 έως 12-04-2017.

Σύμφωνα με την απόφαση, η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται από το ρεύμα κυκλοφορίας προς Βόλο στο ρεύμα κυκλοφορίας στον Α/Κ Βελεστίνου (από Χ.Θ. 0+489 έως Χ.Θ. 2+045), με κατάλληλη σήμανση για τον διαχωρισμό των κινήσεων και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς Βόλο και σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς Α/Κ Βελεστίνου.

Επίσης από Χ.Θ. 2+045 έως 3+489 η κίνηση διαχωρίζεται με νησίδα σε δύο ξεχωριστά ρεύματα κυκλοφορίας (ένα προς Βόλο και ένα προς Βελεστίνο), με μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

Η ανάδοχος εταιρεία επιφορτίζεται με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης καθώς και τη λήψη κάθε απαιτούμενου μέτρου, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παραίτηση ζητά ο διευθυντής της Χειρουργικής του "Αχιλλοπουλείου" #διευθυντήςΧειρουργικής - https://t.co/fbXln7Rg8F -

  • Η θεατρική παράσταση «Σκηνές από έναν Γάμο» στο Πολιτιστικό Νέας Ιωνίας στο Βόλο - https://t.co/7jZ3AGJNKR… -

  • Βιοκλιματική ανάπλαση του κεντρικού πεζοδρόμου του Βελεστίνου #κεντρικόςπεζόδρομοςΒελεστίνου - https://t.co/F4rrynquV7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση