Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου

Με του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίς ς Ι. Τόλι, αποφασίστηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές στο τμήμα της Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου (Α/Κ Βελεστίνου – ) από τη χ/θ 0+489 έως τη χ/θ 3+489, κατά το χρονικό διάστημα από 13-02-2017 έως 12-04-2017.

Σύμφωνα με την , η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται από το κυκλοφορίας προς Βόλο στο κυκλοφορίας στον Α/Κ Βελεστίνου (από Χ.Θ. 0+489 έως Χ.Θ. 2+045), με κατάλληλη σήμανση για τον διαχωρισμό των κινήσεων και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς Βόλο και σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς Α/Κ Βελεστίνου.

Επίσης από Χ.Θ. 2+045 έως 3+489 η κίνηση διαχωρίζεται με νησίδα σε δύο ξεχωριστά ρεύματα κυκλοφορίας (ένα προς Βόλο και ένα προς Βελεστίνο), με μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

Η ανάδοχος εταιρεία επιφορτίζεται με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης καθώς και τη λήψη κάθε απαιτούμενου μέτρου, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξ της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση