Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου

Με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Ι. Τόλια, αποφασίστηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου (Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος) από τη χ/θ 0+489 έως τη χ/θ 3+489, κατά το χρονικό διάστημα από 13-02-2017 έως 12-04-2017.

Σύμφωνα με την απόφαση, η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται από το ρεύμα κυκλοφορίας προς Βόλο στο ρεύμα κυκλοφορίας στον Α/Κ Βελεστίνου (από Χ.Θ. 0+489 έως Χ.Θ. 2+045), με κατάλληλη σήμανση για τον διαχωρισμό των κινήσεων και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς Βόλο και σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς Α/Κ Βελεστίνου.

Επίσης από Χ.Θ. 2+045 έως 3+489 η κίνηση διαχωρίζεται με νησίδα σε δύο ξεχωριστά ρεύματα κυκλοφορίας (ένα προς Βόλο και ένα προς Βελεστίνο), με μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

Η ανάδοχος εταιρεία επιφορτίζεται με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης καθώς και τη λήψη κάθε απαιτούμενου μέτρου, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αφαίρεσε κινητό και κάρτα ανάληψης 44χρονος στον Βόλο - https://t.co/jDdp78yzuT -

  • Άγνωστος εξαφάνισε 9.000 ευρώ από λογαριασμό 41χρονου στην Αλόννησο   - https://t.co/pZSA9cRGex -

  • 2.152 κρούσματα, νέο άλμα στους διασωληνωμένους - https://t.co/KzfrKIMHw4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση