Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Προς αποπεράτωση ο περιβάλλοντας χώρος στον οικισμό Εργατικών Κατοικιών στο Βελεστίνο
Προς αποπεράτωση ο περιβάλλοντας χώρος στον οικισμό Εργατικών Κατοικιών στο Βελεστίνο

Προς αποπεράτωση ο περιβάλλοντας χώρος στον οικισμό Εργατικών Κατοικιών στο Βελεστίνο

Ένα μεγάλο έργο, πάγιο αίτημα χρόνων 40 οικογενειών στον οικισμό Εργατικών Κατοικιών γίνεται πραγματικότητα στο Βελεστίνο.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ και τον Δήμο Ρήγα Φεραίου πρόκειται για «μια πολύ σημαντική απόφαση για τις 40 οικογένειες του οικισμού εργατικών κατοικιών του τ. ΟΕΚ «ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ Ι» του Δήμου Ρήγα Φεραίου που πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ, το οποίο ενέκρινε την σκοπιμότητα αποπεράτωσης του περιβάλλοντα χώρου του οικισμού προϋπολογισμού 452.600 €, με ταυτόχρονη δέσμευση του ποσού για την χρηματοδότηση εκτέλεσης του έργου.»

Με αυτή την απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ, επιλύονται χρόνια προβλήματα των κατοίκων και ανοίγει ο δρόμος για την προκήρυξη -το αμέσως επόμενο διάστημα- του διαγωνισμού για την αποπεράτωση του περιβάλλοντος χώρου του οικισμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σεμινάριο «Η Μεταμόρφωση του Ανθρώπου και της Κοινωνίας σε Ταινίες Επιστημονικής Φαντασίας» - https://t.co/vHpDiUpIHR -

  • Επιστημονική εκδήλωση για τη σύγχρονη περιεπεμβατική διαχείριση αντιπηκτικής αγωγής - https://t.co/HNJSgI3Bxu -

  • Ετήσια Γενική Συνάντηση των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης στην Πράγα η Περιφέρεια Θεσσαλίας… - https://t.co/2uCsQq9XoD -

"Αλιεύοντας" την είδηση