Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Πρόγραμμα ενημέρωσης για τον καρκίνο του παχέως εντέρου από το Κ.Υ. Βελεστίνου
Πρόγραμμα ενημέρωσης για τον καρκίνο του παχέως εντέρου από το Κ.Υ. Βελεστίνου

Πρόγραμμα ενημέρωσης για τον καρκίνο του παχέως εντέρου από το Κ.Υ. Βελεστίνου

Θέτοντς την πρόληψη ως κυρίρχο μέσο ενάντια στον καρκίνο του παχέως εντέρου, η ομάδα ς του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου πραγματοποίησε ένα σημαντικό πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητος της τοπικής κοινωνίας αλλά και των ών.

Γιατροί, διαιτολόγοι, ψυχολόγοι και νοσηλευτές συνεργάστηκαν και ανέδειξαν στους δημότες της περιοχής την αξία της κολονοσκόπησης, μιας σημαντικής εξέτασης για την έγκαιρη διάγνωση παθήσεων του παχέως εντέρου, ενώ διδάχθηκαν το ρόλο της ς και της άσκησης στην πρόληψη ασθενειών.

Μέσω τρισδιάστατου ομοιώματος του παχέως εντέρου, οι κατανόησαν τη  λειτουργία του σημαντικού αυτού οργάνου, ενώ η θεατρική ομάδα του Βελεστίνου δημιούργησε ένα εξαιρετικό τηλεοπτικό μήνυμα, μεταφέροντας την έννοια της πρόληψης.

Η του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με την τοπική κοινωνία και τα σχολεία και η καινοτομία της εκπαιδευτικής πρακτικής και της ουσιαστικής εφαρμογής της πρόληψης, αποτελούν σπουδαίες πρωτοβουλίες, που ανέλαβε το ανθρώπινο δυναμικό του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου.

Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι εργάστηκαν στην σπουδαία αυτή δράση και θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό τους σε ό,τι χρειαστούν για την προώθηση της πρόληψης.

Βασικός πυλώνας στον τομέα της ς για την παράταξή μας είναι η πρόληψη ενάντια στον καρκίνο.

Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε να έχουν οι συμπολίτες μας καλύτερη υγεία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση